Klikk megmondja a májusi horoszkópod!

Fotó: Pixabay

Mi előre szóltunk. Eddig még sose tévedtünk, kivéve, ha igen. De senki nem reklamált!

A fiktív horoszkóp megjelent a Klikk Out 2018/05. számában.

Kos

 

Irdatlan a papírmunka-mennyiség, ami a következő horoszkópig be fog majd téged teríteni, úgyhogy nyugodtan szervezz a régi sulidba papírgyűjtést, mert egyébként semmi értelme a munkádnak. Nyugodtan válts pályát!


Bika

 

Általánosságban azt mondják, hogy a szolgáltatásokban van a sok lóvé. Na, de abból, hogy te csak a beszédtémát szolgáltatod a városnak, hótziher, hogy nem élsz meg. Hacsak nem arra hajtod így magad, hogy csallóközi gagyiceleb legyél és promó cuccokkal nyomakodhass az instán.


Ikrek

 

Kapcsolódó tartalom

Keresed, keresed az igazit, közben meg nem is hallgatsz arra, mit súgnak neked az ösztöneid… Így aztán nyugodtan töröld ki a coelhós igazságokat a Facebook-profilodból, mert totál nem vagy hiteles! (Az egyébként se túl menő. Csak úgy margóra.)


Rák

 

Egyetlen napi izgalmasságod, hogy lesitek egymást a feszes seggű kollégáddal a munkahelyen, de persze csak úgy, hogy egyikőtök se vegye észre a másik leskelődését. Mint a gimiben. Mennyire muris…


Oroszlán

 

Maholnap kiöregszel a kamaszos bájodból, így aztán komoly stílus-, na meg gardróbváltás előtt állsz. De a legnagyobb para, hogy a következő szint nem az elegáns ötvenes, hanem a karrierista harmincas. Meg tudod ugrani?


Szűz

 

Egész nyugis időszak van mögötted, ezért pont itt az ideje, hogy egy kis vérfrissítést vigyél az életedbe. Annyira nem vagyunk okosak, hogy azt meg tudjuk mondani, az életed melyik területén, de ahhoz eléggé kenjük-vágjuk a témát, hogy megmondjuk, mindezt ne a neten keresd!


Mérleg

 

A hétvégén túlórázással számolj! Ennek pedig az az oka, hogy baromira neki kell állnod dolgozni, mégpedig Magadon! Akkora tunya vagy, hogy a mindenkori legrosszabb formádat is túlszárnyaltad már! Kapd össze a golyóidat és húzz bele!


Skorpió

 

Csak úgy robog a gazdaság nálad! Pedig sem fizuemelést, sem jutalékot nem kaptál, és ha kimész akár csak egy kávéra is, ott több, mint bőséges borravalót is hagysz. Nem vagy még feltűnő az adóhivatalnak?!


Nyilas

 

Lassan itt vannak a meleg nyári napok, így ideje elvégezni magadon a nagygenerált és a szoliba is befeküdni néhány alkalomra, mert így aztán hogy leszel csábos és vad dög, amilyennek képzeled magad?!


Bak

 

Pont a napokban tanulod majd meg, hogy hogyan kell nemet mondani, mert arra Téged még nem tanított meg a jóisten. Nem lehetsz mindig cuki, mert akkor kizárólag magaddal szúrsz ki. Gyerünk, csak tökösebben!


Vízöntő

 

Ha többször is eszedbe jutott, hogy „mi a fenét keresek én itt”, akkor nem kell azon pánikolnod, hogy beposvadsz, mert nemsokára úgyis megérik benned a dolog. Ha meg nem… akkor legalább nem fogsz kilógni a sorból!


Halak

 

Úgy mozogsz a városodban, mintha újszülött lennél. Vajon miért vagy ennyire bamba? Nyugi, mi azért még látunk benned reményt! De azért kicsit rántsd magad egybe, mert rád nézni azért nem a legjobb…!


Dunaszerdahely

 

Dunájszkósztredszkó! Vettél már cseh nyelvleckéket?! Csak mert már lassan beindul a csehturista-szezon a strandon. Csak szólunk! Az igaz, hogy a testbeszéd minden nyelven ugyanaz (meg azt tanulni sem kell), de mi lesz a következő lépés a kacsintás után? Vagy a sörhas mégse jön be?!


Nagymegyer

 

Nagyon aktív vadásztársaságot tudhattok a magatokénak, mert pár nap alatt kilőttétek kábé az összes őzet a hatvanhármas vonzáskörzetéből. Ezért nemcsak az autósok hálásak, hanem azok is, akiknek a mélyhűtőit telepakolták fincsi vadhússal! Ki küld nekünk kóstolót? (Csak, hogy a jövő hónapban is jófejet jósoljunk rátok!)

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább