Szigi-szemmel

Felcsút

– búcsút intettek Magyarország egyik „legpatinásabb” futballcsapatának edzőjétől, Pintér Attilától. Helyét az a német Bernd Storck válthatja, aki a válogatottnál kezdte megváltani a magyar futballt, de a szurkolótábor leváltotta. Vajon itt mitől fog jobban menni, Berni?


Vujity Tvrtko

– fantasztikus kezdeményezést indított útjára Balogh Szilárd, alias Vujity Tvrtko a szabad névválasztás címén, és arra buzdít, mindenki használja úgy a nevét, ahogy anyukája szólította.

Pár csallóközi suhanc lányos zavarában nem tudta mire vélni a dolgot, mert őket csak „kölök gyerejdének” szokták otthon szólítani.


Adomány

– na nem könyör, hiszen Dunaszerdahely egyik óvodai intézménye 300 ezer (meg valami apró) eurónyi támogatáshoz jutott az őshazából. Szép summa, de tudok olyan magyar nyelvű óvodákat a Felvidéken, ahol 300 eurónak is örülnének.


Messi

– az amerikai Paper magazin kijött a legújabb, a nyári labdarúgó-világbajnokságról szóló számával, aminek címlapján Messi egy kecskével pózol. Akkor most egy kicsit elmagyarázzuk: a kecske angolul goat, de ebben az esetben a G.O.A.T. a Greatest of All Time rövidítése, vagyis minden idők legjobb játékosára próbáltak utalni.

Leo, a Csallóközben még gumicsizmát is kaptál volna hozzá, hogy hátulról tudj elnézni a szavai közt.


Esküvők

– Dunaszerdahely sztáresküvőjein kívül máshol is házasodnak. Ki gondolta volna?! Újra férjhez ment Liptai Claudia, tudhattuk meg a médiából, de ha így folytatod Claudia, talán Gábor Zsazsa nénit is beérheted valamikor.


Szigi

– valami elvetemült gazember vírust küldött a fészbukon, és ezért szinte mindent letiltottak a moderátorok. Most nem tudom, hogy a pofám nagy, vagy azt a pár milliót irigyelik, amit örökölni fogok talán 20 év múlva?


Újra itt van….

– elképesztő hír látott napvilágot Dunaszerdahelyen. A „szomorú” sorsú whiskys rabló, Ambrus Attila, aki szabadidejében kerámiakészítéssel foglalkozik, újra városunkba látogat, és magával hozza a „megasztár” Berki Krisztiánt. Dunaszerdahely, szelfire fel…

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább