Szigi-szemmel

Filmipar 

– újabb fordulóponthoz érkezett a babaprojekt Andy Vajna 74 éves hollywoodi producer és felesége, Palácsik Vajna Tímea magyar modell, közszereplő és üzletasszony életében. „Már alig várom, hogy kivegyék a petesejteket, már nagyon fáj minden” – írja Instagram oldalán Tímea. Dunaszerdahelyről jó egészséget és kitartást kívánunk. Na de, Andy, hogyan adta le a magot?


Biznisz 

– mosolyogva integettek a napokban Szlovákia elit üzleti köréhez tartozó megavállalkozók, ahogy a NAKA emberei őrizetbe vették őket. Kíváncsi leszek, hogy áll majd a pofátok, ha kifaszoljátok a 12 évet élesben?!


Fröccsfeszt 

– újabb meglepetéssel készülnek az idei Fröccsfesztivál szervezői Dunaszerdahelyen. Fesztivál lesz a fesztiválban BorGarden elnevezéssel. Igen, kedves olvasó, a sznobságot is lehet még fokozni városunkban.


Tüntetés

– a héten gazdatüntetés volt Pozsonyban, ahol a rendőrök szondáztatással ellenőrizték a traktoristákat, láthattuk a Markíza esti hírösszefoglalójában. Az egyik sofőr ki is fejtette véleményét, és bele akarta veretni nemi szervét ebbe a kurv@ országba. Jeges csak annyit kérdezett: Há, hogy beszíl ez a gádzsó a pórálóval?


Ballagás

– a héten a felsős ovisok ballagtak el, akik szeptemberben már iskolások lesznek. A Fészbukon szívet melengető képcsokrokat láthattunk a nagy eseményről.


AG Sport liga

– befejeződtek a dunaszerdahelyi járás VI. (hatodik) liga küzdelmei és a bajnoki címet a kisudvarnoki csapat szerezte meg. A balonyi kocsmában azon folyt a vita, vajon mennyi zsével mentek Bakára, hogy olyan „simán” nyerték az összecsapást?! (0:1)

Így is lehet bajnokságot nyer(ven)ni?


Celebvilág 

– óriási reklámot kapott Ambrus „Whiskys” Attila és Berki „Herevasaltató” Krisztián látogatása városunkba. A péntek esti „előadásukra” cca. hatan, még egyszer leírom, hatan voltak kíváncsiak. Plusz a kiszolgáló személyzet. Gyerekek, a dunaszerdahelyi fiatal sem hülye, még ha néha annak is néz is.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább