Ahogy már megszokhattuk, vasárnap a Vikkendhouse helyett néha beugrik egy-egy csodás emlék a Komenský utcai, egykori Durvacrew házból, Dunaszerdahelyről. Az alternatív kultúrházzá alakított családi házban gigantikus muzikális délutánok és esték zajlottak három éven át.

Jártak ott magasan képzett zenészek, rapperek, DJ-k, LIVE előadók, és főként minőségi kikapcsolódásra vágyó dunaszerdahelyiek és a környékbeliek…

Nos, ezekből a videókból köszön vissza néhány vasárnaponként rátok. Hogy szebb legyen a napotok, hogy a hangfalaitokból áramló kedves zeneszó bezengje a vasárnapi délutánotokat, és ha van időtök, oda-oda tekinthettek a képernyőre, hiszen a zenéhez videó is párosul.

Az 51. epizódban Bartal Gábort láthatjátok és hallhatjátok, ahogy zongoráján játssza coverjeit és kedvenceit. Legyen kellemes délutánotok!

MEGOSZTÁS
Kovács Ákos
A 90-es évek óta figyelem a zenét és tanulmányozom az eredetét. Kb. 10 éve vagyok aktív DJ és szervezek zenei rendezvényeket. Célom, hogy ismereteimet megoszthassam az olvasókkal bemutathassak különféle zenei stílusokat, régi és kortárs zenészeket, alkotókat.