Szigi-szemmel

MissQ

– óriási leárazás van a népszerű MissQ dunaszerdahelyi ruhaüzletében, ahol már 15 euróért lehet olyan szoknyát venni, amely alá nem kell bugyit felvenni. Akiknek meg pókhálós, azoknak igazán. 🙂


VB

– a foci-világbajnokság döntőjében szerepelt horvát válogatott játékosa, Domagoj Vida, aki egy gólörömnél Ukrajnát éltette, a hazaérkezése utáni ünneplésen majdnem a busz elé esett. Egyesek a karmára, de voltak, akik Putyin KGB-jére gyanakodtak.


Fidesz 

– az újabb kétharmados többség gátlástalanul működik. Jócskán megemelték a képviselők fizetését, ami így egy frakcióvezetőnél már havi 2 millió forint, Kövér László bére havi 3 millió, és még az is lehet, hogy a minisztereké meg havi 5 millió lesz, miközben Salgótarjánból a dunaszerdahelyi Wertheim-be járnak a jaffások melózni.


Területi foci 

– óriási baki került a kerületi V. osztály jegyzőkönyvébe Egyházkarcsán, amit a „klubtulajdonos” polgármester úr korrigált. Történt ugyanis, hogy a teljes bizalmat élvező jelenlegi vezetőedző neve helyére a markáns középpályás neve került. A hír igaz, a mindenki nevében nyilatkozó polgi biztosította a falu lakosságát, hogy a szék nem mozog, és tán a játékosok is így gondolják.


Szex

– Svédországban, ha nincs írásbeli jóváhagyás a szexuális aktusra, erőszaknak minősül a közösülés, hozták meg parlamenti döntésüket a honatyák. Lelki szemeimmel látom, ahogy Dunaszerdahelyen napközben futkosnak a közjegyzőhöz a férjezett-nős párocskák hitelesíteni az aláírásokat. 🙂


Norbi update 

– Az ATV-ben szállt szembe kínai tudósokkal Schobert Norbi, mert egy kutatás alapján azt állítják, hogy nem a zsír fogyasztása a felelős az elhízásért és nem a cukorban vagy fehérjében gazdag étrend – ezt állapították meg a Kínai Tudományos Akadémia kutatói. Norbertom, te olyan messze vagy a kínai tudománytól, mint Jeges az atomfizikától.


Házasélet

– Dr. Harry Fisch urológus szerint az átlagos párok hetente két-három alkalommal szeretkeznek, de sok férfi nem képes addig kitartani, hogy kielégítse partnerét.

A professzor szerint a férfiak körülbelül 45 százaléka a behatolást követő két percen belül eléri az orgazmust, ami egy átlagos nőnek messze nem elég hosszú idő. A nők többségének ugyanis öt-hét percre van szüksége ahhoz, hogy elérjen a csúcsra. Most lehet én vagyok a hülye, de valahogy a számok nem passzolnak, kedves olvasók… 🙂

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább