Szigi-szemmel

Magyarország

– Néhány hónapon belül budapesti látogatással viszonozza a török elnök Orbán Viktor gesztusát, aki Ankarában részt vett az elnökibeiktatásán. Erdogan elnök Gül Baba felújított türbéjét fogja hivatalosan felavatni Budapesten. Biztos vagyok bene, hogy néhányan a Csallóközből is ellátogatnak majd a nagy eseményre.


Szépségápolás

– óriási felháborodást keltett egy budapesti lány ajakfeltöltése a fészbukon. Történt ugyanis, hogy a lánynak szakavatatlan kezek töltötték fel az ajkait. Arról nem szól a jelentés, melyik ajkairól van szó, viszont több csallóközi hozzászólóból arra lehet következtetni, hogy sokan itt is szeretnének maguknak szopósszájat.


Dunaszerdahely

– a DAC labdarúgócsapat sztárjátékosa egy helyi autószalonban vehette át az új verdáját. Erik a szokásos lazasággal indult a „nagy” eseményre, ahova a nyári kánikulára való tekintettel rövidnadrágban, trikóban és strandpapucsban érkezett. Az eseményt posztolta saját fészbuk oldalán, amibe a dunaszerdahelyi divatdiktátorok azonnal belekötöttek „hogy lehet egy ilyen szép kocsit ilyen öltözetben átvenni” címmel. Mondom nektek, ezek bűzlenek a sznobizmustól!!!


Egészségügy 

– egy fészbukos bejegyzésből derült ki, hogy a helyi kórház szonográfiáján dolgozik valaki, aki precíz, kedves, kommunikatív. Drága páciens, pippantás nem volt?


Szlovák kupa

– „rangadóra” került sor két dunaszerdahelyi járási futballklub közt a Szlovák Labdarúgó Szövetség általi kupakiírásban. Kisudvarnok–Nemeshódos csapatai közt van egy közös vonás, mégpedig, mindkét csapat „nyert” járási bajnokságot.


Zenélő ház

– nem első ízben eredményezett címlapsztorit egy párkányi hölgy zenélő háza, de most kattant a bilincs, mivel a satrafa nem engedelmeskedett a legfelsőbb bíróság döntésének. Egyáltalán nem elhanyagolható tényező, hogy az amazon pert veszített a Paraméter médiafelület ellen is.


Nemzeti öntudat

– Saját gyártású kisfilmekkel segítené elő a szülőföldhöz kötődés, az egészséges nemzettudat kialakítását az óvodás korú gyermekekben az Emberi Erőforrások Minisztériuma (értsd: Orbán Viktor). Mindezt DVD-n forgalmazva. Pár óvodás röhögőgörcsöt fog kapni, ha meglátja, ám a Csallóközben már írják a megrendelőket, ha már nyomtak ide 300 ezer evrót.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább