A Vikkendhouse mixsorozat leghűbb cserejátékosa áll most pályára. A dunaszerdahelyi Komenský utcában (Durvacrew Ház) történt zenés események felvétele ugyanazt a célt szolgálja: a zenével emeli a már fáradt vasárnapunk hangulatát. 

Az amerikai RWD.FM rádió hazai állomása három éven át látta vendégül Szlovákia és a szomszédos országok legjobbjait, egy családi ház udvarán Dunaszerdahelyen. A több mint száz epizódot megért sorozat híre messzire eljutott, ugyanis a koncerteket és DJ-szetteket kamerákkal közvetítettük a világhálón.

A mai, nem mindennapi zenés videóban két olyan kalibert láthatunk és hallhatunk, akik neve ismert Szlovákia-szerte. Wili:AM a kassai Puding Pani Elvisovej zenekar gitárosa, Bobsan pedig az egyik legmenőbb pozsonyi zenegyáros, lemezlovas, akit ismerek. Kettejük összehangolt szettje egyszer már emlékezetessé tette a jelenlévő szerdahelyiek délutánját, most tegye azt a tiétekkel is.

MEGOSZTÁS
Kovács Ákos
A 90-es évek óta figyelem a zenét és tanulmányozom az eredetét. Kb. 10 éve vagyok aktív DJ és szervezek zenei rendezvényeket. Célom, hogy ismereteimet megoszthassam az olvasókkal bemutathassak különféle zenei stílusokat, régi és kortárs zenészeket, alkotókat.