Elkezdődött a küzdelem a nyugalomért a DAC-közösségben

Na, akkor most már a második és a harmadik radikális posztváltoztatást kellett korrigálni. A minszki Šatka kihagyása után, a tehetséges, de fegyelmezetlen Šimčákot, aki ráadásul enyhén mondva átjáróház volt.

Hyballa korrigált, levette, mert a levegőben volt a piros lap. Harmadik korrigálás. Kone. Abszolút nem érezte már az első félidőben a középhátvéd posztot, a második gól után várható volt, hogy Kone-csere lesz.

A Konét cserélő Záhumeský is lement, ez is logikus volt, támadójátékos a helyébe – ha az offenzívát akarta erősíteni, nem vehetett le offenzív játékost.

 

Az újonc legalább magára húzott plusz egy játékost. Eddig nekem jobban tetszenek Hyballa belenyúlásai a meccsben, mint a meccs előtti döntései, ezzel viszont egyelőre nem minősítem őt magát. Tőlem kap még két nehéz meccset, és azután értékelem őt.

Szóval, nem sikerült döntések a kezdő felállítással, de azonnali, illetve még időben jól kivitelezett korrigálások.

Fekete Nándor felvételei

Mit láttunk? Elég sok pontatlanságot mindkét oldalon, de egyben nézhető pillanatokat is, két jó csapat játszott.

Hm… Három gól Trencsén ellen nem sok, ellenünk mindig benne van a pakliban ennyi kapott gól, emiatt szerintem Jedličkának nem kell felakasztania magát. Maximum annyi, hogy a szabadrúgást kivédhette volna, ha nem csinál egy felesleges lépest, mert jól állt hozzá…, csak csinált egy mozdulatot jobbra, és már nem is látta a labdát… De elég az elemzésből…

A történtek miatt rettentően nehéz meccs volt. Mindenkinek.

 

Jó lenne lenyugodni, és kezdve az edzőtől, mindenki behúzhatná a kéziféket. A mai meccs is megmutatta, ha nem nyírjuk ki saját magunkat, a bajnoki cím sem lehetetlen.

Ljubičićról megvan a véleményem, de ez a történet már nem róla szól. Ő egyik okozója volt a feszültségnek, és paraszt volt Hukkal, de van itt nélküle is feszültség elég.

Hyballának jó lenne egy mentális couch, aki megmondja neki, hova jött, és hogy jobban is lehet kommunikálni szerte-széjjel.

 

Az emberek, a nézők hamarabb elfogadják őt edzőként, ha tudatosítja, hogy most már neki kell oldani a feszültséget. Marin már nincs itt, rá már nem lehet fogni a felpaprikázott hangulatot. Legyünk felnőttek, mert jó a csapatunk, és szinte azonos, harcos felfogással küzdenek a pályán. Van csapatunk, de legyen eszünk is felnőttek módján gondolkodni.

Hajrá DAC!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább