Nők és a férfiasság

Egy nőnek férfira van szüksége, nem pedig egy kisfiúra, akit tángálnia kell. Erről beszélgettünk egy ellenkező nemű barátommal, amikor is meglepődéssel fogadtam, hogy a „férfias” jelző nem is annyira egyszerű.

Úgy gondoltam, teljesen egyértelmű, hogy mit takar, de az eszmecserénk során hamar kiderült, hogy tévedtem. Lehet, hogy mi, nők magától érthetőnek gondoljuk e dolgokat, úgy véljük, a világ legtermészetesebb dolga, hogy egy pasi férfias legyen.

Az ő szemszögükből azonban nem biztos, hogy teljesen világos, mit szeretnénk tőlük, amikor épp azt vágjuk a fejükhöz: „Légy már férfi!”

 

Hajlamosak nagy, erőfeszítést igénylő dolgokban gondolkodni. Pedig a legtöbbször ezen felhívások mögött apró gesztusok, tettek és magabiztos magatartás áll.

Nem kedvesünk anyukájának szerepét szeretnénk betölteni. Elvárjuk, hogy párunk önálló gondolatokkal, tettekkel rendelkezzen. Nekünk, nőknek fontos a biztonságérzet, még ha sokszor ezt nem is valljuk be… A szívünk mélyén vágyunk rá. S ezt csakis egy igazi, ízig-vérig férfi tudja biztosítani. És most nem a 120 kilós izompacsirtákra gondolok!

Nem kell izomkolosszusnak lenni ahhoz, hogy egy nő biztonságban érezze magát. Bár, mi, nők szeretünk erősek lenni, mégis vágyunk arra, hogy kedvesünk viselje a nadrágot.

 

Semmi különleges képességre nem vágyik egy nő. Nem kell macsóskodni és feszülős nacit sem húzni… Egyszerűen szeretni és tisztelni kell, gyengéden átölelni, s közben megmaradni férfinak, akiből sugárzik, hogy képes megvédeni szerelmét. Férfi társaink közül sokan szeretik, ha párjuk „rajongással” tekint rájuk, azonban egy igazi nő csakis egy igazi férfi iránt tud rajongani…

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább