Horoszkópod: „Tyúkeszűnek neveltek, az is maradsz”

Fotó: Pixabay

Itt van az izmos ősz, itt van újra. Mi szóltunk előre!

A fiktív horoszkóp megjelent a Klikk Out 2018/10. számában.

Kos

 

Épp itt az ideje fitogtatni, mennyire barnultál le a nyáron, mert néhány hét és úgyis kikopik a színed. Az, hogy a felfázással jön az aranyér, fikarcnyit se zavarjon – a menőségnek semmi sem állhatja útját!


Bika

 

Tudod, a kötelező olvasmányokon kívül is létezik olyan iromány, ami felkeltheti az érdeklődésedet. Na, nem a Cosmóra gondoltunk, de ha neked ekkora az ingerküszöböd, akkor tőled úgyse várhatunk nagyon nagy atomfizikát.


Ikrek

 

Az elsőtől az utolsó percig végigtoltad a vásárt, naná – hogy nem maradt semmid a húsvéti locsolópénzből. Úgy látszik, karácsonyig anyádat fogod nyaggatni kisötösért. Ja… igaz! Eddig is az ő nyakán lógtál.


Rák

 

Még el sem kezdődött az igazi tanulós szezon, még nem kell produkálni a javítós jegyeket… de a te seggedben már most ott van a zabszem. De legalább az önkritika megvan: tyúkeszűnek neveltek, az is maradsz.


Oroszlán

 

Sokakat megtévesztően játszod itt az irgalmas szüzet, meg a Teréz anyát. Még vasárnapi misére is jársz… De vajon azt hogyan gyónnád meg a plébánián, hogy valójában a fél karodat odaadnád egy jó kis dugásért…?!


Szűz

 

Szokták mondani: egy sör – nem sör. De amit te tolsz be nyakló nélkül egy hétvége alatt, azt egy falusi késdobáló törzsvendégi köre se tudná megismételni, csak megirigyelni. Sebaj… majd a Duna úgyis lehúzza! Ugyi?!


Mérleg

 

Nincs nap, hogy ne emlegetnéd, mekkora öröm különköltözni, de aztán minden éjjel rád jön a szeparációs szorongás. Idővel majd csak összeszedsz valami naiv bolondot, aki asziszi, magáért szereted – holott csak anyapótló.


Skorpió

 

Ahány buli, annyi partiszerelés. Minden héten más a sztájl, pedig már az önismereti órákat is abszolváltad az élet iskolájában. Ennek szerintünk két oka lehet: személyiségzavaros lehetsz, vagy csak teljes dédó!


Nyilas

 

Sehol semmi, de te is olyan bukott diák vagy már most, mint rák kollégád. Valszeg egy padban is ültök, vagy legalábbis egy busszal jártok… mi?! Mondjuk ez alapvetően még nem is baj, valakinek a putris melót is meg kell majd csinálnia. Arra-jó-leszű.


Bak

 

Ugyan még nincs bajusznovember, de már nyugodtan elkezdheted növeszteni a magadét. Olyan sűrűn azért úgyse nő… Mondjuk csak pont annyira, hogy feltűnően ciki legyen. Talán valahol még hasít a hipszter dizájn, ott bizti maguk közé fogadnak, ha máshol nem is.


Vízöntő

 

Biztos vannak olyan helyek, ahol könnyű szívvel tolerálják az olyan lütyőket is, mint te vagy… de a Csallóköz, na, az nem az! Nem csoda, ha a szerelmi életed is valamerre a legeslegutolsó, rozsdás, lerobbant vágányok egyikén csurdogál…


Halak

 

„Hajnali részegség” és „okos tini”. Ez az a két dolog, ami sosem fog egy mondatban szerepelni. Főleg nem a te életrajzi regényedben… Ugye, te pontosan tudod, mire gondolunk. Nyugi, otthon azért nem köpünk be. Csak néhány videónk van tartalékban – vész esetére. 😉


Dunaszerdahely

 

Nem csodáljuk, ha egy ilyen ingerszegény városból fejvesztve menekülnél, hiszen itt aztán tényleg csak a kontrolcé-kontrolvé megy. Podnyikatyel bika mellett fitneszes csajé, akik tolják a mekit a luivuttyon szatyor és a dobozos rózsa mellett. Még jó, hogy mindenki kívülről fújja a Nélküledet, aminek híján aztán egy órát se szabad eltölteniük… Különben elfelejtenék, hogy mekkora magyarok is (horcsicástú, zsuvistú, tyeplákistú) igazándiból.


Nagymegyer

Ahogy elnézzük, még néhány hónap és megnő a népességszám arra felétek (és nem a cseh migránsoktól). Ami nem csoda, hiszen annyira jól sikerült a nyárzáró bulitok, hogy nem is a hajnali harmattól maradtak párásak a fűcsomók… Bárcsak több ilyen kémiájú hely lenne még a világon!

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább