Horoszkópod: „Nem is értjük, hogy férhet meg egy bőrben Magdi Anyus, Mussolini, valamint Bogyó és Babóca”

Megint itt vagyunk, megint jósolunk – az igazat, csakis az igazat!

A fiktív horoszkóp megjelent a Klikk Out 2018/11. számában.

 

Kos

 

Első ránézésre még szimpatikus is lehetnél, de aztán két mondat után előtör belőled az antiszoc éned, és minden másfeledik szembejövőt gázkamrába küldenél. De mi tudjuk, hogy igazi cukorkagyár vagy, hiába az a sok feketeség körülötted.


Bika

 

Csodával határos módon te még tudod követni magad. Mert más erről már rég letett. Nem is értjük mi sem, hogy férhet meg egy bőrben Magdi Anyus, Mussolini, valamint Bogyó és Babóca. Legalább nem unalmas melletted az élet.


Ikrek

 

Te sem fogod megkapni a „munka hőse” díjat az utóbbi időben produkált teljesítményedért, de reméljük, legalább otthon produkálsz bármi kielégítőt. Ha nem, hát kapd össze magad, mert kipenderítik a valagadat!


Rák

 

Te testesíted meg az igazi diznikirálynős nőtípust. Tipegsz a kis kopogós cipellőidben a folyosókon, önbizalmadban megrendíthetetlenül. Vajon lazában is tudod nyomni, vagy az már meghaladja a kapacitásaidat?


Oroszlán

 

Nem csoda, ha még a férfiakból is kihozod az anyai ösztönöket, hisz gyermeki énedtől mindenkinek meglágyul a szíve. Te ennek teljesen a tudatában vagy, s maximálisan ki is használod. Még véletlenül sincsen anyakomplexusod, mi?!


Szűz

 

Azzal, hogy körülötted mindennek megvan a maga pontos helye és ideje, már eléggé megbarátkozott mindenki… Hogy újabban ez egyre nagyobb része a személyiségednek, annak oka az lehet, hogy valahol mélyen benned egy autista könyvelő lappang.


Mérleg

 

Díva énednek semmi sem szabhat határt, még a legpuruttyább legunalmasabb teendődet is kecsesen kivitelezed, ha a szükség úgy rendeli. Minek ide érdekérvényesítés, elég, ha nyomsz egy random flörtöt, és az lesz, amit csak akarsz.


Skorpió

 

Még jó, hogy a magyar nyelv olyan szép és izgalmas, ugyanis neked még a káromkodásos szótárad is buján végtelen. Az MMA-s „trash talk”-osok leckéket vehetnének tőled! Még hízelgés közben is anyázol.


Nyilas

 

Gondolkodtál már azon, vajon milyen lehet Télapó felesége? Az ő hangja? Hogy nézhet ki? Képzeld magad elé! Aztán emlékezz vissza, hogy mutatsz valamelyik vastag, téli pulcsidban. Látsz különbséget? Mert úgy általában senki!


Bak

 

Ülj rá a főnöknek való puncsolásra, mert az utóbbi időben tényleg csak te kapod a szar melókat. Ennek nyilván több oka van, de lehet egy kis irodai flört segítene a dolgon. Vagy… a szokásosnál is (!) dögösebb szerkó?


Vízöntő

 

Neked nem kéne az óraátállításban részt venned, mert így legalább egy órával előtte járnál mindenkinek. Azaz: pont időben beérnél a dolgozóba, és minden határidős feladatodat időre tudnál teljesíteni.


Halak

 

Rád aztán tényleg igaz az a „marilynmonroe-s” mondás, hogy ha rúzs van rajtad, jobban tudsz gondolkodni… Csak az a baj, hogy ha az nincs felkenve rád, akkor átcsapsz zombiba. Az nyugtasson, hogy az a szelfin legalább nem látszik!


Dunaszerdahely

 

Most, hogy megkörnyékeztek benneteket a választások, végre ismét düböröghet a régióbeli gazdaság! Hisz csúsznak a pénzek és korrumpálódik még a sarki zelovocos néni is. Panaszra semmi okotok sem lehet… végre kisötösnél többért is tudtok majd tankolni!


Nagymegyer

 

Rátok teljesen igaz az „egyik tizenkilenc, a másik húsz” formula. Mert bármekkora is a törekvés, Megyer még mindig csak Szerdahely rossz utánfutója… Nem is lehet több ennél, végtére is – Szerdahely is csak a rosszat lesi el. Önálló vonulatnak nyoma sincs. Ideje lenne pótkocsit váltani és ledolgozni a lemaradást!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább