Horoszkópod: „A következő heteid mondata: Hihetetlen és mégis igaz!”

Itt a tél meg a december, nem menekülsz előlünk most sem! Megmondjuk, ki vagy és micsinász! (sic!)

Mindent bele, olvassál magadról!

A fiktív horoszkóp megjelent a Klikk Out 2018/12. számában.

Kos

 

Trendi új hobbinak nekikezdeni. Ami persze úgy néz ki, hogy bevásá’sz a márkás szerkókból, tolod a filtert az instán, és leülsz alatta kávézni. Ténylegesen persze semmin nem változtatsz, de legalább elmondhatod magadról, hogy!

 


Bika

 

Bár már rég tudod, hogy nem létezik a Jézuska, sem a Mikulás… te mégis bűntudattal átitatva lopkodod ki a mandarint öreganyád spajzából. Meg mondjuk a Napóleont is fizu előtt, de ez már más kérdés…

 


Ikrek

 

Már annyit buzerált mindenki azzal, hogy évi egy könyv elolvasása rém gáz… hogy már odáig juthatnál legalább, hogy éjszakákra magad mellé veszel egyet… Legalább papíron feküdjön már le veled valaki!

 


Rák

 

Itt az ideje befejezni a durcit és kilépni a kis komfortzónádból. Úgyis mindjárt itt az év vége! Ideje egy kis vérfrissítésnek és áldozzál már magadra (és a kapcsolataidra) is egy kis időt!

 


Oroszlán

 

Kicsit ugyan későn érik be nálad a húsvéti nagyböjt, de végül is egye fene, még pont időben… A szilveszteri bulin már ezerrel habzsolhatod az élvezeteket! Ami a csövön kifér. Így is – úgy is.

 


Szűz

 

Úgy nyomatod a lávot, mintha pótórákat vettél volna Kupidótól… Vajon mi a terved ezzel az új skillel? Bármi legyen is, ez az új Donhuan-sztájl igazán jól áll! Csak így tovább, mi imádjuk!

 


Mérleg

 

Az milyen már, hogy saját magadnak nem fogadsz szót?! Az egy dolog, hogy megígéred magadnak, hogy soha többet nem iszol (ennyit), meg hogy „hétvégén tuti kitakarítok”, de hogy még hétvégén is hajnalban kelj…?!

 


Skorpió

 

Feltörekvő személyiségednek semmi sem szabhat határt! Jó ötlet volt a kétnapos hajmosási ciklus bevezetése. Ahogy az is, hogy megtanultál köszönni azoknak, akiket ismersz! Félsz, hogy nem hoz semmit a Jézuska, mi?!

 


Nyilas

 

Ideje lenne neked is tudatosítanod, hogy már rég elmúlt az ősz, és lassan itt az ideje kivasalni a sígatyádat, nem pedig a sárguló faleveleket bámulni az iroda ablakából!

 


Bak

 

Sose gondoltad volna, de benned is meghúzódik egy csöppnyi szerénység. Ez egy olyan kiaknázatlan terület nálad, hogy érdemes időt és energiát fordítanod rá. Ugye, érted a célzást?!

 


Vízöntő

 

A következő heteid mondata: Hihetetlen és mégis igaz! Hihetetlen és mégis igaz, hogy még mindig túrod az orrod! Ne tagadd, a szomszédod is látta! De ő meg a haját is eszi, szóval egy-egy!

 


Halak

 

Mintha kicseréltek volna. Ki vagy virulva és csak úgy ragyogsz. Jót tett neked a legutóbbi kirándulás. Mondjuk… lehet, hogy nem Csernobilba kellett volna all inclusive jegyet váltani…

 


Dunaszerdahely

 

Mindenki megnyugodhat szépen, a térségben egyik állami alkalmazott sem veszti el az állását, mert minden maradt abban a semmilyen állapotban, mint amilyen eddig is volt. Még próbálkozásnak sem mondhatók a fordulatért tett lépéseitek… mert még azon is átütött a kenőpénz szaga. Legalább csinálnátok úgy, hogy ne tudja a fél járás, ki mi hájjal megkent.


Nagymegyer

 

Úgy bújtok meg a régióban, mint Mátyás király az álruhájában! (Ejnye!) Pedig ha kicsit jobban tolnátok az idegenek orrába-szájába a törit, és kevesebbet a fürdőt…  még kedvvel is menne oda az ember. Akár elsőrandizni is a fa alá! Szóval? Jó lesz ez egy újévi fogadalomnak?

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább