All Inclusive Real

FOTÓK: SZABÓ PÉTER PÁL

Hodosi Viktor, az All Inclusive Real ingatlanügynökség vezető értékesítője a mai beszélgetőtársam. Mert ahogy mindenből, ingatlanból és ingatlanosból is rengeteg akad, és ezért egyáltalán nem mindegy, kihez fordulunk, kire bízzuk legnagyobb anyagi értékünket, a házunkat, lakásunkat és annak az eladását.

Viktor, mit érdemes Önökről és a cégükről tudni?

Jó napot kívánok! Valójában azt kell tudni az All Inclusive Real ingatlanügynökségről, hogy 2021-ben alakultunk meg azzal a céllal, hogy megpróbáljunk friss szellőt hozni Dunaszerdahely ingatlanpiacára. Igyekszünk teljesen máshogy dolgozni, mint a többiek: hat éve foglalkozom ingatlanközvetítéssel, és ez alatt az idő alatt úgy éltem ezt meg, hogy ami régen elég volt, ma már egyáltalán nem az. 2021-ben úgy döntöttem, megalapítom ezt az ingatlanirodát azzal a céllal, hogy minőségi ingatlanszolgáltatásokat nyújtsunk Dunaszerdahelyen és a város húsz kilométeres körzetében, mivel itt található a székhelyünk. Elértük, hogy az ügyfelek már maguktól hívnak minket – nincs szükség annyira erős kampányra, mint régen. Számunkra az ügyfél elégedettsége a legfontosabb, és ha ez megvan, akkor az illető tovább ajánl, abból pedig kialakulhat a következő üzlet.

szaunamaraton

Mekkora csapattal dolgoznak?

Jelen pillanatban húszan vagyunk, ezen belül tizenöten Dunaszerdahelyen dolgoznak, további öt ingatlanügynököm van a Galántai járásban is. Már sikerült Galántán is nyitni egy ingatlanirodát. Eddig kettővel rendelkezünk, de próbálunk egész Szlovákiában terjeszkedni. Nem egyszerű, de a

nagy távlati célunk, hogy három éven belül legyen hat-hét minőségi ingatlanirodánk és egy folyamatosan visszatérő ügyfélkör.

Kapcsolódó tartalom

Hol találjuk Önöket helyileg Dunaszerdahelyen?

Az Unicredit Bank felett vagyunk a negyedik emeleten, a város szívében.

Ez egy nagyon jó, frekventált hely, nem is kell túl sokat gyalogolni, ha valaki fel szeretné keresni Önöket.

Igen. A Budapest Kávézó mögötti parkoló biztosítja a kényelmes parkolási lehetőséget. Az épületben, ahova nemrég költöztünk át, lift is található.

Azt szokták mondani, hogy manapság ami nincs az interneten, az nem is létezik. Néztem a honlapjukat, amely nagyon jól strukturált: ezek szerint a világhálón is terjeszkednek.

Így van. A sikeres ingatlaniroda alapja a marketing és a kampány. Ennek függvényében terjeszkedünk a Facebookon, Instagramon – mindenhol, ahol csak tudunk. Befektetünk abba, hogy az ügyfelek szeme előtt legyünk. Ezen a téren is igyekszünk megfelelni a mai kor kihívásainak.

A honlapon nemcsak eladás és vétel, hanem bérlés is szerepel.

Az eladás mellett olyan lehetőség is van, hogy az ügyfelek rajtunk keresztül adják bérbe az ingatlanjaikat. Ez valójában úgy működik, mint egy hagyományos eladási folyamat. Van egy személyes találkozó, de nem eladásra, csak bérbeadásra kerül az ingatlan. Mindig az első havi fizetmény az ingatlaniroda províziója, a fennmaradó tizenegy hónap a tulajdonos számlájára megy, amiből profitál.

Tiszta képlet. Beszélgettünk arról, hogy manapság már nem elég csak egy-egy fotót feltenni az internetre, sokkal izgalmasabb ingatlanvezetést várnak az ügyfelek. Ez az Önök esetében is így van?

Pontosan. Mostanság azt vettük észre, hogy az ügyfelek már megunták a fényképeket, sokkal érdekesebbek számukra a videók. A csapatunk biztosít az ügyfelek számára videós körbevezetést is.

Ez azt jelenti, hogy nem is kell elmenni az ingatlanba, hanem az érdeklődő otthonról meg tudja nézni.

A kliens fényképeket, de videót is lát. Nyár elejétől az összes ingatlanunkban biztosítunk videós körbevezetést, amelyek láthatóak a hirdetőfelületeinken. Ha a kliens lát benne fantáziát, akkor eljön és megnézi élőben is.

Szeretik ezt a fajta megközelítést az ügyfelek?

Nagyon, mert többet látnak belőle, mint a fényképekből. Sok ügyfél, akinek még nincs kínálatban nálunk az ingatlanja, azzal hív fel, hogy ő is szeretne ilyen videót, mert más ingatlanos nem biztosít neki hasonlót.

Ön fiatalon is komoly sikereket könyvelhetett el. Látszik, hogy tele van energiával és igazából nemcsak vezeti az ingatlanügynökséget, hanem az All Inclusive Real egyik legsikeresebb ingatlanosa is.

Így van, tavaly én lettem a legsikeresebb értékesítő a cégnél. A húsztagú csapatban én produkáltam a legtöbb eladást, sőt az összegyűjtött információim alapján egész Dunaszerdahelyen is én voltam a legsikeresebb.

Ez mindenképpen egy biztató dolog, hogy feljebb, sőt még feljebb is lehet lépni. Mi az irány? Galánta már megvan, következik Somorja vagy esetleg Nagymegyer?

Jelenleg Nyitra, Érsekújvár és Komárom felé terjeszkednénk, mivel Pozsony felé nem igazán szeretnénk. Az a gondolatmenetünk, hogy Pozsonyban nagyon igényesek az emberek, és bár tudjuk biztosítani a kellő minőséget, az ottani piacon vannak nagy cápák. Nem szeretnénk bekerülni közéjük kis halként, inkább először egész Szlovákiában vetnénk meg a lábunkat, majd már cápaként indulnánk Pozsony irányába.

A főváros tehát még várat magára, de a regionális helyek már ki vannak tűzve célként. Ha meg kéne fogalmaznia, hogy miért pont Önöket válasszák a kliensek, akkor mit mondana?

Azt mondanám az ügyfeleknek, hogy válasszák a minőséget. Ez alatt azt értjük, hogy ne engedje, hogy ugyanazért a pénzért telefonnal fotózzák le az ingatlanját, és a homályos képeket rakják fel a netre.

Professzionális fényképeket és videós körbevezetést biztosítunk az ügyfelek számára, és ami nagy bónusz nálunk, hogy már van dekorációs csapatunk is, akik kidekorálják az ingatlant az ügyfelek számára még a fotózás előtt. Ezzel növeljük az értékét és az eladás gyorsaságát.

Professzionális munkatársak biztosítják az adott ingatlan marketingjét, hogy a lehető legtöbb ember szeme elé kerüljön, így nagyobb valószínűséggel kattintanak rá és jelentkeznek nálunk. Nemcsak feldobjuk pár hirdetőfelületre, hanem foglalkozunk azzal az ingatlannal. Az egész folyamat minőséges, célzott hirdetésekkel dolgozunk.

Mennyire elégedett az eddig elért sikerekkel? Elég ez, vagy határ a csillagos ég?

Sajnos nem elég: nálam a csillagos ég a határ. Lehet, hogy ez valakinek negatívum is lehet, de én pozitívumként élem meg, hogy nem elégszem meg azzal, ami van. A magánélet területén viszont nagyon elégedett vagyok, van egy szép családom. Azon vagyok, hogy a legjobb, a legsikeresebb ingatlanügynök legyek a Dunaszerdahelyi járásban, és ezért bármit meg is teszek.

Mindenki ugyanilyen lelkesedéssel dolgozik a cégben?

Igen, nagyon elégedettek nálam az ügynökök, mivel sokkal többet kapnak az All Inclusive Realtól, mint más ingatlanirodától. Az ügynökeink számára professzionális prezentációt biztosítunk, amiért nem fizetnek. Az irodabérlet is ingyenes, mivel vannak olyan irodák, ahol még a papírért vagy a kávéért is fizetniük kellett. Többen ezért léptek át hozzánk.

Viktor, nagyon szépen köszönöm a tájékoztatást és kívánom, hogy ez a lendület töretlen legyen, továbbra is ilyen intenzitással vesse bele magát a munkába, és hogy az All Inclusive Real csillagja továbbra is fényesen ragyogjon!

Nagyon szépen köszönjük!

 

Kontakt: +421 907 247 323
Mail: hodosi@allinclusivereal.sk
Web: www.hodosiviktor.sk
Fb: Maklér v realitách – Viktor Hodosi

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább