Szigi-szemmel

Fortissimo

– „Tavaszi bezsongás” címmel nagyszabású koncertre készül Dunaszerdahely egyik popzenekara április 15-én a helyi sportcsarnokban. Az aktuális kismamák még nem tudják, hogyan fogják beprogramozni csemetéik ágyba kerülését a 18 órai kezdés miatt, de hogy bezsongva várják, az tuti biztos. Reméljük nem mindegyik lányanya!?


Hóeltakarítás 

– reklamációk sora árasztotta el a fészbukot e héten, mert néhány hópihe ijesztgetett Dunaszerdahelyen. A Keleti lakótelep Jilemnický utcájában mindig Németh Emil takarítja el a havat a blokk előtt. Emil állítólag a Hull a pelyhes fehér hó című dalt c-mollban játssza a hólapáton.


Képviselőnk

– a pofátlanság netovábbját olvashattuk egy bejegyzésben. Szavazásra bocsájtották, hogy a házak előtt ki takarítsa el a havat. Városi hóeltakarítók, avagy a ház tulajdonosai? Na, de vajon ki takarította el a minden évben újrafestett bicikliutakról?


Politika

– közlekedésügyi miniszterünk leült Magyarország külügyminiszterével, és hidakról, határátkelőkről és vasúti összeköttetésekről egyeztettek. Érsek úr, ha ezt is a vízvezetékszerelő Lőrinc fogja építeni, én már tökön szúrom magam.


Gasztronómia 

– mezőgazdasági államtitkárunk bemutatta a kocsonya elkészítésének fortélyait. A lájkolók közt 51 hölgy található. Még hogy kocsonyát főzött Csicsai Gabi!


Roma bál 

– sajnálatos módon, idén állítólag influenzajárvány miatt elmarad a roma bál. Állítólag a 2 vacsora meg a sztárzenekarok sokba kerültek, és kevés volt a jelentkező. … nos, dik a járvány?!


Esküvő

– újabb nagyszabású esküvőre került sor a Therma hotel dísztermében, mert a mi parlamenti képviselőnknek immár másodszorra is bekötötték a fejét. Rossz nyelvek szerint azért esett a fröccsfesztbállal egy időre a jeles esemény dátuma, hogy ne kelljen pár dunaszerdahelyi celebet meghívni a lagzira.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább