Nyusziünnepre fel!

Ismét elérkezett húsvét ünnepe. Sokan nem szeretik, nyűgnek érzik e napokat, pedig mint minden ünnepnapnak, ennek is megvan a maga szépsége. Csak követni kellene régi hagyományainkat, megteremtve ezzel a kellemes, húsvéti, családi hangulatot. Nekünk, hölgyeknek, nem kell megijednünk egy kis víztől és viccelődéstől. Engedjük el magunkat, s hagyjuk, hogy egy kicsit ismét gyermekek legyünk. A húsvéti szokások nemcsak a kisgyermekes családoknak nyújtanak élményt. Így hát tiszteljük meg a nyusziünnepet is! Bújjunk szép ruhába, csinosítsuk ki magunkat, s élvezzük az ünnepet!

  • Bár az időjárás egyelőre eléggé változékony, ha nem tervezünk hosszú kinti sétát, bátran elővehetjük szép, tavaszi, lenge ruhácskáinkat. Egy kis virágos, színes minta biztosan a kedvünkön is javít majd.

  • Szép ruhához szép smink dukál. Nem kell túlzásba esni, egy szolid, visszafogott smink pont elegendő. Alapozó, arcpír, szemhéjpor vagy tusvonal, szempillaspirál, feldobva egy üde színű rúzzsal.

  • Választhatunk magunknak bohókás, mégis elegáns frizurát. Jöhetnek a göndör tincsek, vagy a fonatok.

  • Hogy teljes legyen az összeállítás, a húsvét körmeinken egyaránt megjelenhet. Hímes tojás, vagy nyuszis minta is kerülhet rá, természetesen szép, tavaszi színekkel megbolondítva.

Várjuk hát a locsolókat csinosan, mosolygósan, nem megfeledkezve a piros tojásról sem! 🙂

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább