És te, drágám, hány nővel/férfival voltál?

Amikor összehozta az Isten a világot, a férfiból egy darabot kivágott, hogy megcsinálja neki belőle a nőt, azóta áldják a fiúk a Teremtőt, aki az életnek értelmet adott.

A Történetet már mindenki hallotta. És akkor kezdődtek a bonyodalmak. Amikor az Úristen megpihent a hetedik napon, nem sejthette előre, milyen lavinát indított el.

Ott hagytuk abba, hogy megteremtette a férfit és a nőt, meg azt a francos kémiát, ami egymás karjaiba hajtja őket.

 

Az egész világ egy laboratóriumhoz hasonlít, túl sok vegyszer a levegőben. Átadjuk magunkat a vonzás törvényének, mágnesként szippantjuk be a másikat, érintkezünk, ragadunk. Robbanás a laborban, kísérlet vége.

Ebben a világnak nevezett explodálással teli laboratóriumban hiába odázzuk el, mindannyiunkat foglalkoztat a kérdés:

az én drágám vajon hány nővel/férfival szintetizált már előttem?

 

A pornográfia századában az erotikát intravénásan adagolják belénk, a te vagy az első válaszlehetőség eleve kilőve. Milyen lehetőségek játszanak ennél a típuskérdésnél?

Első típus: a túlzó. A közelében se jár annak a mennyiségnek, amivel meghatározta szexpartnerei számát. Ő az, akinek mindenki megvolt és senki nem tud ellenállni. Fenséges szexuális erejére Pamela Anderson foltos posztere emlékeztet a műhelye falán.

Második típus: az öntelt. Ő a saját magát piedesztálra állító casanova, aki saját hódításaira izgul. Numeráinak száma három számjegyűre rúg, kell is neki ez a visszajelzés, hiszen keménységének mércéje szexuális kalandjainak listája.

Harmadik típus: a bűnbánó. „Kár, hogy nem ismertelek meg korábban” (Mert, akkor mi lett volna? Csak a fél világot dugtad volna meg, nem az egészet? – költői kérdés)

Negyedik típus: a precíz. 7. 14. 28. 56. 112. (What the f.ck?)

Ötödik típus: az is számít, akivel csókolóztam? Komment nélkül, menekülj.

Hatodik típus: a jó választ adó. A jó választ adó nem túloz, nem megy bele megalázó részletességbe szexpartnerei számát illetően. Ösztönösen érzi, mit szeretnél hallani, és elhiszed neki, hogy te különleges vagy. Ő az a kémikus, aki szereti a kísérleteket, de miután megtalálta a tökéletes szubsztanciát, csak azzal fuzionál. És ha robban, az egész világ beleremeg.

Ahhoz, hogy egy kapcsolat igazán jól tudjon működni, túl kéne lépni a sztereotípiákon:

ha a nő sok férfival volt, biztos kurva, az a férfi pedig, aki már több nőben járatta meg kincses cerkáját, mint ahány csillag van az égen, biztos csalni fog.

 

Hajlamosak vagyunk átsiklani egy kardinális fontosságú dolog felett: ideális esetben a kapcsolat itt és most, két ember között folyik. A múltról lehet beszélni, de ésszerűbb a jelenre alapozni.

Szóval, mennyi is az annyi?

 

Felmérések szerint, 5-6 főben merül ki a szexpartnerek ideális száma. De ha álmatlan éjszakákat okoz a kérdés, vajon hány bugyiban járt szíved választottja, kérdezd meg. Egy jó kapcsolat alapja a nyílt párbeszéd. Aztán jöhet a matek: a nőknél a számot szorozd meg kettővel, a férfinál oszd el hárommal. Még így is túl nagy a végösszeg?

Ahogy John Lennon énekli, csodás utópia, ahogy az egész emberiség testvériségben, egy nagy családként él. De ő se úgy képzelte, hogy ebben a nagy családi idillben a legfőbb rokoni szál a lyuksógorság. A szerelmet az érzéki oldalával lehet igazán éterikusan megélni, de ezt úgy is csinálhatod, hogy közben nem cserélsz testnedvet a fél világgal.

Szeretkezz, ne háborúzz, de saját érdekedben ne feledkezz meg az alábbi videóban látható apróságról. Óvd magad, hidd el, megéri.

 

És te, drágám, hány nővel voltál?

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább