Ádám keresi, keresi… Évát

Amikor összehozta az Isten a világot, a férfiból egy darabot kivágott, hogy megcsinálja neki belőle a nőt, azóta áldják a fiúk a Teremtőt, aki az életnek értelmet adott. A Történetet már mindenki hallotta. (Tankcsapda)

Az írás a májusban megjelent És te, drágám, hány nővel/férfival voltál? című cikk átirata. 

És akkor kezdődtek a bonyodalmak. Amikor az Úristen megpihent a hetedik napon, nem sejthette előre, milyen lavinát indított el azzal, hogy Ádám és Éva megteremtésével egyetemben megszületett az a francos kémia is, ami a nőket és a férfiakat egymás karjaiba hajtja. A világunk olyan, mint egy vegyszerekkel teli laboratórium, ahol átadjuk magunkat a vonzás törvényének: mágnesként szippantjuk be a másikat, érintkezünk, ragadunk. Robbanás a laborban, kísérlet vége.

Ebben a világnak nevezett explodálással teli laboratóriumban hiába odázzuk el, mindannyiunkat foglalkoztatja a kérdés:

az én drágám vajon hány nővel/férfival játszadozott már előttem?

 

A pornográfia századában, ahol az erotikát intravénásan adagolják belénk, milyen típusú válaszokra számíthatunk?

Első típus: a túlzó. A közelében se jár annak a mennyiségnek, amiben meghatározta partnerei számát. Ő az, akinek mindenki megvolt és senki nem tud ellenállni. Fenséges szexuális erejére Pamela Anderson foltos posztere emlékeztet a műhelye falán.

Második típus: az öntelt. Ő a saját magát piedesztálra állító Casanova, aki saját hódításaira izgul. Numeráinak száma három számjegyűre rúg, kell is neki ez a visszajelzés, hiszen keménységének mércéje szexuális kalandjainak listája.

Harmadik típus: a bűnbánó. „Kár, hogy nem ismertelek meg korábban” (Mert, akkor mi lett volna? Csak a fél világgal fuzionálsz, nem az egésszel?– költői kérdés)

Negyedik típus: a precíz. Tizedes pontossággal válaszol a kérdésedre, amit ábrákkal és bonyolult matematikai műveletek levezetésével illusztrál.

Ötödik típus: az is számít, akivel csókolóztam? Komment nélkül, menekülj.

Hatodik típus: a jó választ adó. A jó választ adó nem túloz, nem megy bele megalázó részletességbe kalandjai számát illetően. Ösztönösen érzi, mit szeretnél hallani és elhiszed neki, hogy TE különleges vagy. Ő az a kémikus, aki szereti a kísérleteket, de miután megtalálta a tökéletes szubsztanciát, csak azzal fuzionál. És ha robban, az egész világ beleremeg.

Ahhoz, hogy egy kapcsolat igazán jól tudjon működni, túl kéne lépni a sztereotípiákon:

ha a nő sok férfival volt, biztos ribanc, az a férfi pedig, aki már több nőben járatta meg kincses cerkáját, mint ahány csillag van az égen, biztos csalni fog.

 

Hajlamosak vagyunk átsiklani egy kardinális fontosságú dolog felett: ideális esetben a kapcsolat itt és most, két ember között folyik. A múltról lehet beszélni, de ésszerűbb a jelenre alapozni.

Szóval, mennyi is az annyi? Felmérések szerint, ideálisan 5-6 főben merül ki a partnerek száma. De ha álmatlan éjszakákat okoz a kérdés, hogy vajon hány bugyiban járt szíved választottja, kérdezd meg. Egy jó kapcsolat alapja a nyílt párbeszéd. Aztán jöhet a matek: a nőknél a számot szorozd meg kettővel, a férfinál oszd el hárommal. Még így is túl nagy a végösszeg?

Hozzászólások lezárva.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább