Horoszkópod: „Na, halli, te se tudsz úgy végigmenni a sétálóutcán, hogy ne füttyögnének utánad”

Igen, igen, tudjuk, úgy kellettünk már, mint egy falat kenyér. De csigavér, itt a havi horzsoló horoszkópod.

A fiktív horoszkóp megjelent a Klikk Out 2018/08. számában.

 

 

Kos

 

Hát nulla a kreativitásod mindenhez. Mi okozhatja ezt? Mi itt a kristálygömbben azt látjuk, hogy azért, mert háromnapos a hajmosási periódusod, ezért három fél és két sör a hétvégi limited.


Bika

 

Na, halli, te se tudsz úgy végigmenni a sétálóutcán, hogy ne füttyögnének utánad. Mielőtt még azt hinnéd, hogy ettől mennyire menő gádzsó vagy, jusson eszedbe, hogy mégse úgy van az!


Ikrek

 

Mielőtt elhinnél olyan marhaságokat, hogy mindenféle kis kavicsoknak gyógyító ereje van – inkább pofoztasd fel magad, és fuss két kört a blokk körül, aztán magold be a havi horit!

 


Rák

 

Ideje leállni a gyűjtögető életmóddal, és rendes, alapos szanálást végezned. Értsd ezt akármire! Akár a kéglidre, akár a kapcsolataidra, akár a hónaljkutyádra! Na, ugye, hoppá!

 


Oroszlán

 

Zanyámot, te annyira suttyó vagy, hogy csak az Aaaidaiiaasoaiooo katalógus érdekel. A kultúrát csak a VMK előtti szökőkútból ismered – na, nem mintha aztán akkora színvonal lenne…


Szűz

 

Kétfajta csallóközi létezik. Az egyik vérre megy a parás kommentekben, a másik popcornnal az ölében nézi a szájkaratét. Sajnos, te egyik sem vagy, téged már semmi sem tud lázba hozni.


Mérleg

 

Teneked sincs még tetkód? És még szóba állnak veled a szeveriek? Vagy fogadjunk, hogy oda be se mered tenni a lábad! Východra meg aztán duplán nem! Oda monnyuk mi se szívesen megyünk.


Skorpió

 

Még mindig nem nőttél ki a harcból anyáddal, pedig ezt még kamaszkorban abszolválni kellett volna. Biztos téged is nyolcéves korodig szoptattak, és nyomták beléd a laktóz-gluténmentes fosokat.


Nyilas

 

Ha annyira betojós vagy, hogy nem mered a „nagyőt” megszólítani, akkor ne várj tovább! Dobj nekünk egy postagalambos üzit, és a következő hónapban bemondjuk neki a tutit!


Bak

 

Életed bulikái várnak rád, csak tedd meg azt a szívességet, hogy nem iszod hányásig magad, mert akkor hogy küldjük utánad a jobbnál jobb meghívókat, ha még viselkedni sem tudsz?


Vízöntő

 

Atomjaidra szabiztad már magad, így pont ideje apait-anyait beleadni, és nem élni a látszatroyal életet. Hanem gürizni, gürizni, gürizni…! Vagy te is más valakiből élsz?

 


Halak

 

Micsoda fura igényeid vannak… Legszívesebben még a csapból is te akarnál folyni. Megsütött a szolicső, vagy mi ütött beléd? Ez nem vall rád! Töröld az instát, mert ráhülyültél!


Dunaszerdahely

 

Minden második képeslapon rajta van a kultúr előtti szökőkút, de az, bazzeg, amióta elkészült, nem megy. Biztos nagyon nehéz kibírni, de hogy normális szerelő brigádot Zoltán nem tud intézni, az is biztos. Költsétek inkább tovább arra az önkormányzatos lóvét, hogy újra leaszfaltozzátok a friss betont západon.


Nagymegyer

 

Rejtett tartalékokkal rendelkezik Megyer. Kis utcákban, eldugós helyeken olyan podnyikok vannak, hogy az állunk leesik. Kár, hogy csak maguknak reklámoznak mindent ezek a megyeriek… De hát már lassan megszokja a járásban mindenki, hogy nem lehet köztetek vegyülni, mert mindenkit kinéztek. Miért ebben akartok DS-re hasonlítani?!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább