Szigi-szemmel

Sztárvilág

– Dara Rolins az elmúlt héten Prágába lépett fel, és ruhakölteménye alatt csak úgy feszültek a szilikonmellek. Állítólag a koncert alatt laza volt és ragyogott a művésznő. Sokan fel is tették a kérdést, hogy ilyen jól végzi-e a „munkáját” a vízkeleti srác, vagy az anyag volt finom.


Oktatás

– szeptemberben új szakközép iskola nyílik Dunaszerdahelyen. Az Adventim Magán Szakközépiskola indítja el az oktatást magyar és szlovák nyelven több hiányszakmában is, mint például pék, hentes és cukrász-szakács. Azt tudjuk, hogy menő szakok ezek gyerekek, na de azért villanyt is kell szerelni, és falat rakni.


Miniszter úr

– Érsek Árpád közlekedésügyi miniszterünknek tettek fel kérdéseket a fészbukon, nem éppen barátságos hangnemben, de jól bírta a gyűrődést. Kiderült, hogy miniszter úr mennyit foglalkozik Dél-Szlovákiával, és az is, hogy minden paraszt virtuálisan mennyire „intelligens”!!!


Migráció

– fantasztikus megosztások jelentek meg a közösségi portálokon. Minden migráns fehér talpú cipőben jön. Néhány csallóközi fiatalasszony az alsónemű dudorjára is kíváncsi lenne, arról véletlenül nincs kép?


Felsőoktatás

– egy bejegyzésből megtudhattuk, milyen nehéz bekerülni a Cambridge-i Egyetemre, ahova olyan hírességek jártak, mint Szent-Györgyi Albert vagy Stephen Hawking. Az 500 feletti tetszikből, csak remélni merjük, hogy bővül azok száma, akik most már megtudták…


Focivilág

– Az utóbbi években többször is felmerült, hogy haza szerződik Dzsudzsák Balázs, még maga a miniszterelnök is ezt javasolta neki tavaly nyáron, amikor a Kempinski előtt összefutottak. Hiába gyerekek, aki Orbán Viktor miniszterelnök úr barátja, az kérhet havi 39 millió forint (cca 125 ezer euró) havi fizetést.


Nyár van, mindenki fürdőruhában

– fél Csallóköz kirándul, tudhatjuk meg a fészbukon megjelent képekből, valamint azt is, hogy egy-egy kirándulás elengedhetetlen kelléke a szelfibot. Jeges barátom csak annyit kérdezett, dik, ezek nem is alusznak, more?!!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább