Megújul és gyarapodik a Klikkout!

Az idei év során polgári társulásunk (Klikk o.z.) három pályázatot nyújtottunk be a Kisebbségi Kulturális Alaphoz.

Az első a Klikk Out TV projekt volt, melynek köszönhetően még jobban rákapcsoltunk a regionális videós tartalomgyártásra. Létrehozunk  egy átlátható videóarchívumot is, ahol az összes videós tartalmunk elérhető lesz egy helyen. Az év során több mint 100 videóval készülünk változatos tartalommal.

A második pályázatunk neve KLIKK, mely egy applikáció kifejlesztésére szolgál, mely elérhető lesz iOS-re és Androidra is. Az alkalmazásban elérhetők lesznek weboldalunk bejegyzései, valamit Facebook- és Youtube-csatornánk tartalma is.

A harmadik pályázatnak köszönhetően megújul 2016 december elsején indult weboldalunk, mely kap majd egy kis ráncfelvarrást az eddigi megfigyelésbeli tapasztalataink alapján. Új modulokat építünk az oldalba, javítunk a sebességen és a látványon.

A pályázatoknak köszönhetően elmondható, hogy mostanra a Klikkout médiacsalád a megújulás mellett újabb tagokkal bővül majd: a Klikkout mobilalkalmazással és a Klikkout videoarchívummal. Bízunk benne, hogy növekvő online jelenlétünk a felvidéki magyarok számára kulturális kikapcsolódásként szolgál majd.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább