Szigi-szemmel

Lagzi(k)

– két lakodalom borzolta a kedélyeket a fészbukon. Az egyik a somorjai Pomléban zajlott, ahol egymást érték a titkosügynökök, a másik egy évfordulós volt a dunaszerdahelyi Therma hotelben, ahol a DS-i celebvilág sorakozott fel. Erre mondják, hogy a népszerűség átka? 🙁


R7

– bemutatták, merre tervezik a nagy várakozásnak örvendő R7-es autópálya újabb szakaszát. De vajon miért Egyházkarcsán? Elképzelésem szerint, ha járásunkban megjelenne egy minisztérium portása az udržbárral, első útjuk Egyházkarcsára vezetne az elosztóközpontba.


EU

– a Sargentini-jelentés megszavazása kapcsán szólalt fel a magyar nép védelmezője, Morvai Krisztina az Európai Parlamentben, aki az öreg kontinens felét hazugsággal vádolja. Persze, a csallóközi MAGYAR is egyetértett vele. Néha már kínos a hülyeség.


Választások

– helyhatósági választásokra kerül sor novemberben kis hazánkban. Dunaszerdahelyen megismerhettük az 5 polgármesterjelöltünket, közülük négynek H betűvel kezdődik a neve, egynek pedig D-vel, olvashattuk a médiában. P és F betűsök idén nem indulnak, vagy csak még nem tudjuk, kik lesznek azok?!


Öregfiúk 

– a Dunaszerdahelyi járás öregfiúk-bajnokságát irányító „szerv” nem akceptálja a résztvevő csapatok kérését a mérkőzés időpontjának véglegesítésére. A csapatok képviselői megfogalmazták akaratukat, amire az illetékes „szerv” válasza egyértelmű volt: KAPJÁTOK BE!

Jeges csak annyit mondott a presszóba, hogy majd te bekapod a Füle-met ídesöcsém. 🙂


Foci 

– Bár korábban felvetődött, hogy az Egyesült Arab Emírségek után egy európai klubhoz igazol Dzsudzsák Balázs, ám végül nem így lett. Nem is csoda, hiszen az újdonsült csapatában éves szinten minimum 2,2 millió eurót (700 millió forint) tehet majd zsebre a „focista”. A német Hamburgnál ledöbbentek a fizetés hallatán, viszont az első mérkőzésén gyönyörű góllal debütált, írja a média. Tizenegyest rúgott csori gyerek… 🙂


Politika

– Ha találkoznának a magyar történelem politikai színterének „nagy” alakjai és Orbán Viktor, akkor egy közös témát hamar találnának, legalábbis a futballról tudnának pár szót váltani, hiszen többen futballoztak.

Orbán Viktor azt mondta: „A futball kultúra volt, és akik bekerültek ebbe a kultúrába, és tehetségesek voltak, a rendszer ki is hozta belőlük azt, amit tudtak.”

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább