Szilárd alapokat az új kezdethez

Úgy véli, Hodos községnek szüksége van a vérfrissítésre, a jövendő polgármesternek pedig nyíltabb és nyitottabb kommunikációra a község összes polgárával, kivétel nélkül. Egy olyan falut akar Hodosból, ahol a lakosok boldogabban élhetnek, mint manapság. Tóth Szilárdról van szó, aki Hodos község egyik polgármesterjelöltje. Most a terveiről és az elképzeléseiről beszél.

Elmondom magamról, ki is vagyok

A nevem Tóth Szilárd, hodosi születésű vagyok, harminchat éves, két gyermek édesapja, és jelenleg Hodos község polgármesterjelöltje. Elváltam, két lányom van, az egyik tizenöt, a másik tizenhárom éves.

Édesapám, Tóth István húsz évig polgármesterként vezette Hodos községet.

 

Érettségivel végződő gépészeti középiskolát végeztem, és immár tizenegy éve cégvezetőként dolgozom egy logisztikai fuvarozással és csomagszállítással foglalkozó cégben.

Elmondom, miért jelöltettem magam

A jelöltetésem oka nagyon egyszerű – szeretném a falumban közelebb hozni az embereket egymáshoz. Természetesen, vannak konkrét terveim, melyeket szeretnék megvalósítani, egyrészt a munkahelyi lehetőségek terén, másrészt a szórakozási lehetőségeket szeretném bővíteni, hogy szélesebb skálát kínáljon falum a lakosoknak.

Ugróczky István felvételei

Elmondom, konkrétan mit tervezek megvalósítani

Az egyik tervezett projektem a szórakozási szférát illeti, amely egyben új munkalehetőségeket is kínál. A faluban szeretnék megvalósítani egy sport- és szabadidőközpontot, amely kikapcsolódási lehetőségeket kínálna. Továbbá

fontosnak tartom a járdák felújítását, valamint nagy szükségét látom annak, hogy új utak is épüljenek, többek között bicikliút Hodos és Dunaszerdahely között, mert ezek a kulcsfontosságú feladatok a községünkben.

 

Jelenleg, a Hodos–Dunaszerdahely út kivilágítatlan, a kerékpárosok lényegében nem közlekedhetnek biztonságosan, ezt a hiányosságot szeretném pótolni.

Szeretném megoldani az esővíz elvezetésének problémáját szennyvízcsatorna kialakításával,

 

amelynek ügye már régóta húzódik különféle akadályok miatt. Én nem kifogásokat fogok keresni, hanem megoldást. Ezt a projektet európai uniós forrásból szeretném finanszírozni, a járdák felújítását és az új bicikliutat pedig jórészt a szabadidőközpont bevételéből. Ebből a forrásból megoldhatók lennének minimum az alapok.

Elmondom, mit szeretnék másképpen csinálni mint az aktuális polgármester

Mindenképpen hiányolom, hogy a jelenlegi polgármester nem kommunikál a lakosokkal. Én ezt teljesen másként kezelném, nyitott és közvetlen kapcsolatot akarok ápolni minden egyes polgárral, akik bármikor, bármilyen gonddal, akár a szabadidőmben is hozzám fordulhatnak, én pedig keresni fogom a megoldást, s miután az meglesz, kertelés nélkül lépni fogok.

Elmondom, miért vagyok jobb választás, mint a jelenlegi polgármester

Tény, hogy Balódi úrnak nagyobb a tapasztalata, elvégre nyolc éve polgármester, és mellette parlamenti képviselő is, tehát rendelkezik kapcsolatokkal, de kijelentem, hogy nekem is megvannak a kellő kapcsolataim, magasabb körökben is, és úgy gondolom, az én törekvéseim jobb és szerethetőbb irányba terelné a falunkat.

Jó kapcsolataim vannak külföldi partnerekkel is, akikkel együtt lehetne működni falunk korszerű és ésszerű fejlesztésében.

 

Községünknek szüksége van vérfrissítésre, egy új kezdetre. A kampányszövegem jelmondata is sokatmondó: Szilárd alapokat az új kezdethez!

Elmondom, miért vagyok jobb választás, mint a második ellenjelöltem

A második ellenjelöltemmel szemben az én előnyöm a kommunikáció a lakosokkal, szerintem a falu frissítéséhez is szükséges a megfontoltság, amivel én rendelkezem.

Elmondom, mivel lennék elégedett négy év után, ha lehetőséget kapnék arra, hogy Hodos község polgármestere legyek

Abban az esetben, ha a falu népe engem választa polgármesteri tisztségbe, azzal lennék elégedett, ha idővel látnám, amit a gyerekkoromban, mégpedig azt, hogy a párok kézenfogva sétálnak az utcákon – a fiatal és az idősebb párok egyaránt. Ezt most sajnos nem látni. Ha ezt észlelném polgármesteri tisztségem alatt, akkor ez számomra annak a jele lenne, hogy egy boldogabb faluban élnénk, mint mostanság, és elmondhatnám, sikerült minden téren életet lehelni a faluba.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább