Hetedik

Főszerkesztőnk, Tibor, ismételten „megörvendeztetett egy remek hírrel”, mégpedig, hogy mivel a novemberi hónap már szinte az ajtón kopog, itt az idő (nincs menekvés), és nekifoghatok a szokványos Klikkout születésnapi editoriálom megírásához…

A cikk megjelent a Klikk Out 2018/11. számában.

Hát igen, megint eltelt szinte észrevétlenül egy év, számomra pedig hihetetlen, mennyire felgyorsult a képzeletbeli időgépem az életem során. A gyerekkori emlékeimre gondolva tudatosítom, hogy míg akkoriban szinte minden napom örökkévalóságnak tűnt, mára már lassan, de biztosan, úgy felgyorsultak a napok, hetek és hónapok, hogy csodálkozni sincs időm.

Álljunk meg tehát egy pillanatra, és váltsunk néhány mondatot arról, mi is történt a tavalyi editoriálom óta!

Idén óriási változásokon ment át a szerkesztőségünk, amely immár a hetedik születésnapját ünnepeli. Igen, elképesztően hangzik, hogy már hét éve működünk, ezért

elmondhatatlanul büszke vagyok arra, hogy mindez idő alatt sikerült megtartani a függetlenségünket, objektivitásunkat, a véleménypluralitást, és megtöltöttük érdekes témákkal nemcsak a nyomtatott magazinunkat, hanem az online verziónkat is, annak ellenére, hogy a tartalom szenzáció-, bulvár- és politikamentes. 

 

Annak ellenére, hogy próbáljuk hanyagolni a politikai jellegű tartalmakat, mindig igyekszünk górcső alá venni olyan témákat, melyek közérdekűek a dunaszerdahelyi, a csallóközi polgárok és a felvidéki magyarság számára. Egyetlen időszak, amikor megengedjük, hogy a politika teret kapjon a magazinunkban, az a választási időszak. Személy szerint úgy gondolom, közérdek, hogy a polgárok olyan képviseletet válasszanak, amit ismernek, amiben megbíznak, és ami a kialakult véleményük alapján legjobban képviseli a szükségleteiket és érdekeiket.

Hangsúlyozom, mindezt próbáljuk tenni a személyes politikai véleményünk és egyes jelöltek személyes preferálása nélkül. Magazinunk kizárólag teret kínál egyes jelölteknek, hogy a szavazópolgárnak lehetősége legyen megismerni a véleményüket, a személyiségüket, és így tudják kellőképpen kiválasztani és szavazatokkal illetni a számukra helyes, megfelelő és legszimpatikusabb jelölteket.

Visszatérve magazinunk arculatához.

Egy felém irányított kérdésre, miszerint: mi az a jellegzetesség, ami megkülönbözteti lapunkat a többitől, az lenne a válaszom, hogy próbálunk pozitív témákat, embereket és rálátást megjelentetni az eseményekről, dolgokról és jelenségekről, amelyek körbevesznek minket.

 

Azt hiszem, ez nagyon fontos, főleg a végtelen mediális vadon időszakában, mely abból él, hogy félelmet kelt olyan hírekkel, amelyek emberi tragédiákról, erőszakról, hazugságról, korrupcióról, menekültekről, rossz időjárásról szólnak, vagy visszaélnek azzal, hogy mi, emberek nem vagyunk tökéletesek.

Nagyon örülök annak, hogy nemcsak ezzel a pozitív felfogással építettünk stabil olvasói, és most már nézői, illetve követői bázist, hanem a KTV megnevezésű új projekt segítségével is, amellyel alkalmazkodunk a mediális környezet erősödő digitalizációjához.

Magazinunk „életének” nyolcadik esztendejében a legnagyobb kihívás a KTV-projekt fejlesztése lesz, amellyel „követőinknek” érdekes, minőségi és változatos videótartalmat szeretnénk kínálni.

 

Szívből remélem, hogy a továbbiakban is megtartjuk az Önök bizalmát.

Maradok tisztelettel, a legjobbakat kívánva, és legyen felelősségteljes választásuk a helyhatósági választásokon! 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább