A siker benned is ott van!

December 8-án, szombaton egész napos évtervező szuperkonferenciát tartanak az Europa Rest & Barban, hogy 2019 végre minden szempontból a Te esztendőd legyen!

  • Előadók, akik a legkilátástalanabb helyzetekből építették fel magukat és ma már sikerben, bőségben élnek!
  • előadók, akik nem csak tanítják, de ÉLIK IS a bőséget és a sikereket!
  • előadók, akik most elmondják, mit kell tenned ahhoz, hogy Neked is sikerüljön!

…mert a siker és a bőség Benned is ott van!

Gyere el és segítünk:

– észrevenni és felismerni a saját erősségeidet, amivel teremteni tudsz

– kihasználni azt az egyediséget, ami most még el van rejtve benned, ám, ha felszínre kerül, különbbé tesz bárki másnál

– görcsök és „akarás” nélkül fogod elérni a vágyaidat, a céljaidat!

Megtervezzük a 2019-es évedet, és abban is segítünk, hogyan teremtsd meg a céljaidhoz vezető utat! Gyere el és teremtsünk együtt egy eredményes, sikeres új esztendőt! Sok pozitívan gondolkodó ember hegyeket mozgat meg! Készülj, elképesztő energiák lesznek! Egy évre feltöltjük egymást!

Akik mentorként fogják a kezed ezen a szuperkonferencián:

Vicsápi Natália– Szlovákia számtalan díjjal kitüntetett üzletasszonyaként milliárdos vállalkozást épített fel, majd mindenét elveszítette. Tudatos önfejlesztéssel aztán a kudarc romjaiból még nagyobb bőséget teremtett magának és családjának, az elmúlt másfél évtized tapasztalatát pedig ma már önismereti mentorként adja át klienseinek. Szlovákia egyik legnépszerűbb önismereti előadója, tréningjeire napok alatt már jó előre elkelnek a belépőjegyek. Kliensei csodaszámba menő változásokról számolnak be a vele való konzultációk után.

Oravecz Nóra – Énmárka- és storytelling stratéga, New Yorktól és San Franciscótól kezdve, Budapesten és Londonon át Amszterdamig tanítja azt a metódust, ami az énmárkáját sikerre vitte. A semmiből, egy nógrádi kis településéről indulva teremtette a saját lehetőségeit, amelyek ma már elismert üzletemberré tették. Könyvei rendre top kategóriában találhatók az eladási listákon, évek óta komoly követői bázissal rendelkezik.

További előadók:

Mikóczi Ferenc – A nagy átalakulás című könyv szerzője, motivációs előadó, üzletember. Tudja milyen érzés a padlóra kerülni, de azt is tudja, milyen, amikor hihetetlen ősi energia tör fel belőle. És ez az energia mindenkiben, benned is megtalálható. Segít abban, hogy ez belőled is felszínre kerüljön. Programjának központi eleme az „Érzelmi spirál”, amely segítséget nyújt abban, hogy beazonosítsd az érzelmi állapotod. Ferenc olyan eszközt ad a kezedbe, amellyel ez könnyedén menni fog, és azt is megmutatja, milyen technikákkal lehet harmonikusabb lelkiállapotba hozni magad – a legkilátástalanabb helyzetekből is. Ars poeticája: „Az életben a legfontosabb, hogy MINDEN PILLANATBAN ÉREZD JÓL MAGAD!”

Ferenczi Klaudia – Nyelvtanár, író és motivációs előadó. Két tündéri kislány anyukájaként a legnagyobb és legszebb küldetésemnek az anyaságot tartom. Júliusban jelent meg első motivációs könyvem Budapesten, TEREMTSD MEG MAGAD ÁLOMELETED! címen, amely megtalálható a magyarországi és szlovákiai könyvesboltokban is. A könyv nagy sikert aratott, rengeteg a pozitív visszajelzés, ami hatalmas öröm számomra. Író és előadóként arra törekszem, hogy saját személyes tapasztalataimat átadva másoknak is segíthessek egy szebb és boldogabb élet megteremtésében. Hiszem, hogy mindnyájan azért születtünk erre a gyönyörű helyre, hogy megteremtsük magunknak azt az életet, amelyre vágyunk, hisz az élet végtelen lehetőségéket kínál ehhez. Erről írok második, AZ ÉLET MINT VÉGTELEN LEHETŐSÉG c. könyvemben, amelynek megjelenése decemberre várható. Hiszem, hogy csakúgy, mint az első könyvem, ez is sokak életére lesz pozitív hatással.

Durica Katarina – író, újságíró. Három regény és számos riport, interjú szerzője. Utolsó regénye „A rendes lányok csendben sírnak” a sikerlisták élén jár, nyári megjelenése óta negyedszer indította a kiadó az utánnyomást. Tudósított parlamenti választásokról, az Index, ELLLE, WMN és a National Geographicban jelentek meg többek közt írásai. Újságírói ösztöndíjat nyert, bejárta Kelet-Afrikát, főleg nőket érintő témákkal foglalkozik.

„Életem első tudósítása arról szólt, hogy az egyik falu szélén két autó összekoccant. A második egy csőtörésről. Emlékszem ott álltam késő este október végén a nyirkos időben, a helyi polgármester nem vette a telefont és a vízműveket sem értem utol. Egész végig az járt a fejemben, hogy ezt a cikket nagyon jól kell megírnom, hogy muszáj valakit találnom, aki nyilatkozik, muszáj kibírnom a hideget, a késő esti várakozást. Pontosan emlékszem, hogy megfordult a fejemben, hogy hagyom az egészet a fenébe, otthagyom a törött csövet, a káromkodó munkásokat, hazamegyek és másnap keresek valamilyen rendes munkát. Az Egyesült Államokban éjszakai mozi takarítóként dolgoztam, Egyiptomban nyugdíjas turistacsoportoknak tartottam vízi aerobic órát, elvállaltam egy csomó furcsa, külföldi munkát, hogy megtanuljak rendesen angolul, mert tudtam, hogy ha jó újságíró akarok lenni, akkor ez elkerülhetetlen. És én jó újságíró akartam lenni.”

Hogyan taposta ki magának az utat és hogy került Somorjáról Budapest vezető magazinjaihoz? Mivel motiválta magát a nehéz percekben? Hogy küzdötte le az akadályokat és hogy jutott szabadúszó újságíróként a bestseller írók közé?

Kiss Kósa Annamária – Mgr.art. Kiss Kósa Annamária Somorján született. Gyerekkora óta különös kapcsolata van a művészetekkel. A középiskola után a Szlovák Nemzeti Színházban dolgozott, mint jelmezkészítő. A Pozsonyi Színház- és Filmművészeti Főiskola Színháztudományi Karán végzett, mint díszlet-, jelmez- és látványtervező. Az egyetemi évek alatt 3 éven keresztül áthallgatott a Pozsonyi Képzőművészeti Főiskola divattervezői szakára. Az elmúlt évek szerteágazó életpályájának köszönhetően egyrészt színházi díszlet-, látvány- és jelmeztervezéssel, illetve kivitelezéssel, saját készítésű jelmezek kölcsönzésével, továbbá, 2004 óta egyedi ruhák tervezésével és készítésével foglalkozik, melyet a KOKA márkanév fémjelzi. Ruháit főként az egyedi, céltudatos, magabiztos nők viselik nem csak idehaza, de külföldön is.

Jávorcsík Katalin – Jávorcsík Katinak hívnak, és húsz éve vállalkozom. Büszke vagyok a két fiamra, szerető férjemre és arra, hogy mindig mindenben megtalálom a jót, a lehetőséget. Ez tükröződik vissza az életemben is, ez idáig amihez nyúltam, ahogy a mesében írják:” minden amihez nyúlt, arannyá változott”. Az én esetemben az aranyból gyémánt lett és 9 éve meghatározó eleme napjaimnak. Szeretem a kreativitást, az új kihívásokat, lételemem a mozgás, aktivitás.


Te hogyan jellemeznéd a gyémántot?

Számomra a gyémánt energia, elérhető érték, tisztaság, emóció, lehetőség, siker és szabadság.


Neked való a „Benned is ott a SIKER!” szuperkonferencia, ha…

  • igazán hiteles forrásból, a legjobbaktól szeretnél tanulni,
  • volt már olyan nehézség az életedben, amit nem tudtál jól kezelni, és szeretnéd, hogy ha legközelebb ilyen jön, azt már saját előnyödre fordíthasd
  • szeretnél olyan szokásokat felvenni, amik a siker felé tolnak, mint egy rakéta
  • korábban sikertelenül próbálkoztál új, pozitív szokásokat felvenni, mert a lustaság és a berögzült negatív szokások úrrá lettek rajtad
  • szeretnéd megduplázni a hatékonyságod
  • nem szeretnél végre egy helyben toporogni, és azt az életet élnéd, amit valójában megérdemelsz!
  • gyakorlati eszközöket szeretnél a kezedbe

A program végén egy olyan tervvel fogsz hazamenni, amelynek segítségével sikeres 2019-es évet írhatsz magadnak! Nagy szeretettel várunk!

További információt ide kattintva találsz. 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább