Hull a pelyhes fehér hó, jöjj el MAX-os télapó!

December elseje minden bizonyal maradandó emlék marad mindazon gyermekek számára, akik ezen a napon a családjukkal a MAX bevásárló- és szórakoztató központba látogatnak. Három órakor ugyanis a helyszínre látogat a télapó, aki egy kifejezetten erre az alkalomra kialakított mikulás szobában várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Közeleg az időszak, amelyet minden gyermek izgatottan vár. Néha az ünnep gyorsan elillan, az azt megelőző lázas készülődés melegséget és jó hangulatot varázsol a családok hétköznapjaiba. Ahogyan azt tőlünk korábban is megszokhatták, most is alkalmat biztosítunk arra, hogy az ünnepek élményt és egyben feltöltődést jelentsenek mindannyiunknak.

A meghitt légkört a jelenlévő télapó és angyalka a szebbnél szebb dekorációk, illetve a GLAMOUR zenekar kísérete és szórakoztató interaktív programja tesz teljessé.

 

A helyszínen továbbá fotó készül minden gyermekről a mikulással, amely a MAX Facebook-oldalán az eseményt követő héten lesz elérhető. Természetesen helyet kap mindig a nagy erdeklődésnek örvendő karácsonyi alkotóműhely és az arcfestés is.

Sok szeretettel várunk minden gyermeket december 1-jén, 15 órától a MAX szórakoztató- és bevásárlóközpontba, ahol a krampusz biztosan nem kap helyet. A télapó annál inkább, aki az angyalkával együtt sok szép verset vár, hogy a csomagok mind gazdára találjanak.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább