Szigi-szemmel

Űrkutatás

– az első európai marsjárónak szánt ExoMars rover akár két méterrel a bolygófelszín alá is képes lefúrni. A 2020-ban startoló űreszközt Spanyolországban próbálgatták. Na, kik? Hát persze, hogy magyar szakemberek. Állítólag, mikor Kolumbusz Kristóf felfedezte Amerikát, a csallóközkürtiek már kaszával a vállukon jöttek hazafelé.


Nők

– Dunaszerdahely koronázatlan fitneszkirálynője K. Andrea fészbuk-bejegyzése:

„Mi, nők még mindig a férfit keressük, nem a pénztárcát. Mert az nekünk is van…”

(Jakupcsek. Okos nő, ezt eddig is tudtuk. Annyira bírom! 🙂 )
Andi és Gabriella! Mi, férfiak szeretnénk titeket megnyugtatni, mi sem azokat a Nőket keressük, akik a lóvénkra utaznak.


NAKA

– Dunaszerdahely keleti lakótelepén az a pletyka járja, hogy azért jött a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség körülnézni, mert a legközelebbi hazai DAC-mérkőzésen a nagyszombati rendőrkórus szeretné elénekelni a Nélküled-et.


Feti 

– a Luxemburg Times cikke szerint a kormánykoalíció a marihuána rekreációs, azaz szabadidős használatának legalizálásáról döntött. Ezt a három kormánypárt, a szocialisták, a Demokrata Párt és a zöldek közös sajtótájékoztatón jelentették be. Dunaszerdahelyen a „pervetínt” lehetne tárgyalásra bocsájtani.


Facebook

– míg tavaly 234 megkeresés alkalmával összesen 390 magyar felhasználóról érdeklődött a Facebooknál valamilyen magyarországi állami szerv, idén sokkal több fiókra voltak kíváncsiak az Átlátszó szerint.

A Szigi-szemmel szerzője is kíváncsi lenne néhány álprofil tulajdonosára. 🙂


Vezércikk

– Kasza Tibi apa lett.

„8:47-kor megszületett a kislányunk Lora Bella, a baba és a mama is jól vannak. Kimondhatatlanul boldogok vagyunk, és nagyon szépen köszönjük mindenkinek azt a rengeteg szeretetet, ami az elmúlt 9 hónapban áradt felénk.”

– nyilatkozta a boldog apuka. Cubázónak a Karcsai úton már 4 gyereke van, és ők is boldogok.


Pénisz 

– az ókori görög felfogás szerint a kisméretű, ernyedt pénisz az ideális férfi egyik legfőbb erénye: mértékletességet, intellektust és önmegtartóztatást sugall. Jeges meg is kérdezte tőlem: mi van eccsó, Dunaszerdahelyen minden pasi nagy farokkal közlekedik?

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább