Szigi-szemmel: lehalt a Facebook, elő a postagalambbal!

Életkedv

– Lippai Marianna motivációs író és előadó Nagymegyer városába látogatott az Authentica Kultúra Határok Nélkül szervezőirodának köszönhetően. Marianna írásai és videói egy közösségi oldalon jelennek meg, és több mint 300 ezer követővel büszkélkedhet. A nagymegyeri (motivációs?) előadásnak is 99%-ban női látogatója volt.


Facebook

– Az elmúlt szerda óta üzemzavarral küszködik a Facebook és a közösségi oldalhoz tartozó többi szolgáltatás, az Instagram és a WhatsApp is, melyek a világ több pontján még most is csak akadozva futnak. A Csallóközben (is) futótűzként terjedt, mi lesz, ha nem tudják majd megosztani a nyári kirándulásról készült képeket, pedig már be van fizetve.


Sever II

– egy fénykép kering a fészbukon, ahol dunaszerdahelyi férfiak egy „szeverkettes” nosztalgiabulin fotózkodnak. Néhány szeveri őslakos panelházak oldalára festené a felvételt, melyen a srácok mindegyike farmert visel. Východon meg is jegyezte valaki, jól mehet a Kukučín utcai kínai bót.


10/10

– Maturitný týždeň sa začal… ebből az alkalomból egy 10 kérdéses tesztlapot tettek közzé, amelyet néhányan mesterien meg is oldottak a fészbukon. Gyuszi bá a Jednota előtt csak annyit mondott: Szigi, a gerincet nem az érettségivel, de még csak nem is a főiskolával osztogatják.


Méret

– 65 éves korában, pénisznagyobbító műtét közben meghalt Ehud Arye Laniado üzletember. A belga-izraeli gyémántkereskedő egy párizsi luxusklinikán vetette alá magát a műtétnek, az operáció közben azonban váratlan komplikáció lépett fel, és a milliárdos szíve felmondta a szolgálatot. Ezek szerint Dunaszerdahelyen sokan hosszú élet elé tekintenek!


DAC

– Elkészült a DAC 2019-es tavaszi hivatalos csapatképe, amely alá egy hangzatos szlogen került.

Egy vérből valók vagyunk!

– More, háá én még csak valamelyikre hasonlítok, de te Szigi, fehér vagy, mint a fal! – jegyezte meg Jeges úr.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább