Nők vs. férfiak

A nőknek van egy elképzelése arról, hogyan szemlélik őket a férfitársaik. Így bennem is élt egy kép ezzel kapcsolatosan. Bevallom, nem a legszebb kép volt ez. Mentségemül szolgáljon, hogy megadtam a lehetőséget, hogy ezt megváltoztassák. Saját gondolatomban kételkedve elkezdtem kérdezősködni férfi ismerőseim körében.

Feltettem nekik a kérdést, mit néznek meg először egy nőn. Teljesen fel voltam készülve a lehetséges válaszokra: a mellét, a fenekét, a combját… Mégis, szinte mindegyikük meglepett. Elenyésző volt azok száma, akik az általam felsoroltakat említette.

A túlnyomó többség először egy hölgy szemét vizslatja. Ezt követik az ajkak, majd jön a szemöldök. Bizony!

A férfiak számára fontos az ápolt, szépen megformált szemöldök. Ezeket a kézfej követi, majd ha ez mind „rendben van”, jöhet a formás mell és a fenék. Lehet, hogy a férfiak nem is olyan szörnyűek, mint amilyennek beállítjuk őket! Sőt! Meggyőződésem, hogy egyik nem sem jobb vagy épp rosszabb a másiknál. A nőknek és a férfiaknak egyaránt megvannak az erősségei és gyengeségei.

Ha már elkezdtünk ilyesfajta témáról beszélgetni férfi ismerőseimmel, gondoltam, miért ne mélyedjünk bele jobban a témába.

Feltettem hát egy következő kérdést, ami arra irányult, vajon mit várnak el egy nőtől, akivel kapcsolatban vannak.

Mindegyiküknek határozott elképzeléseik voltak. Néhány szélsőséges választ leszámítva a többség nem akar extra dolgokat.

Főként őszinteségre, szeretetre és odafigyelésre vágynak. Na és persze aktív nemi életre… Most bizonyára sokak fejében megfordul, hogy „persze, hát a pasiknak csak szex kell”. De ez nem így van. Igen, a legfontosabb dolgok közé sorolják, de ez csak annyit jelent, hogy egészséges felnőtt férfiakról van szó, akiknek vannak bizonyos szükségleteik. Úgy gondolom, ez nem elítélendő.

Ha igazán őszinték akarunk lenni magunkkal, bevalljuk, hogy mi, nők is ugyanúgy vágyunk erre. Na de! A hangsúly igazából azon lenne, hogy a férfiak tudják, mit várnak el, mi az, amire vágynak.

Ezzel szemben, ha megkérdezünk egy hölgyet, többnyire fogalma sincs, mit akar, na de azt aztán nagyon akarja!

A másik verzió, amikor pontos listája van valakinek az elvárásairól, amivel csak az a baj, hogy konkrétan egy istenség sem rendelkezik annyi pozitív tulajdonsággal, mint amennyi a kilométernyi hosszúságú „cetlin” szerepel. Felteszem hát a kérdés: „Melyik a jobb?” Hangsúlyozom, akinek nem inge…

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább