A SzerdaHelyzet nyilatkozik a DAC–Szered (3:4) mérkőzésről

Poór Tibor: Egy dolog miatt nem volt jó, hogy ilyen tartalékosan álltunk fel: egy történelmi helyezés után illő lett volna a top kezdő tizenegyünk. Egy dolog miatt azonban jó volt: megmutatkozott, hogy a cserepad nemcsak az Európa-ligára nem kínál megfelelő szintet, de necces a Fortuna Ligára is. KáZsé (Kalmár Zsolt), le a kalappal, fantasztikus gesztus volt, amikor átadtad Davisnak a tizenegyest. Tőlem, óriási respekt!!
Piroslapos durva Michalíkostól, bohóckodó, exhibicionista, gyenge játékvezetőstől, cserepadostól, nem így kell kinéznie egy ünnepnek, kilencezerötszáz néző előtt, mert azt, hogy a cserepadunk nem jó, nem kellett volna egy ilyen meccsen borítékolni.
Szigeti Attila: A mai ellenfelünket úgy hívták, hogy Szered, amely egy szerény képességű csapat. Viszont ez nem azt jelenti, hogy játékosainknak nem kellene fejben rákészülniük az ilyen ellenfelekre is. Ha már lehetőséget adunk azoknak a játékosoknak, akik kevesebbet játszottak a szezonban, akkor rájuk kellene szabni a taktikánkat is. Ezen a mérkőzésen sok olyan dolog megmutatkozott meg, amiken szükségszerű javítani a csapatunknak.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább