Szigi-szemmel: csallóközi fesztiváltörténelem

Európa

– a megyer.online, ami egy zárt csoport a fészbukon, polgári összefogást hirdetett. Mégpedig vadkamerákat szeretnének vásárolni, és kihelyezni a város különböző pontjain.

„Ezek a vadkamerák bizonyos időközönként áthelyezésre kerülnének a város különböző pontjaira, melyek leginkább érintettek a bűncselekményeket illetően”.

Hölgyeim és uraim, a vadászegyesület golyóssal a vállukon nem fog felvonulni, mondjuk 10-20 hajtóval?


Motiváció

– városunkban egyre több az úgynevezett motivációs est. Május 30-án került sor Rubint Réka motivációs előadására a dunaszerdahelyi Hotel Therma épületében, ahol őszintén beszélt családról, szerelemről, egészségről, munkáról és sok más témáról. A belépő 15 euró volt.

Kedves szervezők! Ajánlani tudnám a Vámbéry teret, a Borharapót, vagy a Fő utcai Grand Coffee-t, ahol annyi az életművész, és szívesen tartanak előadást is. A feléért.


BB

– na, nem a somorjai, de még csak a sokak által kedvelt pudingmárka sem. Ez kérem a Bősiek Bősért fesztiválmaraton, ahova idén is sok lütyő előadóművészt hívtak az őshazából. Valaki meg is említette, a BB meg a fröccsfeszt bevonul a fesztiváltörténelembe.

Valahol csak felcsendül Szekeres Adrien: Amíg a Híd (Most) a folyót, átöleli szelíden. Kis puha vállad épp addig ölelem.


Fradi

– brutális veszteséget termelt a Fradi labdarúgócsapata, a Videoton viszont nagyot kaszált az Európa-ligában. A Fradi labdarúgócsapata ugyanis 1,3 milliárd forintos mínusszal zárta az évet, amit az FTC Labdarúgó Zrt. publikált a 2018-as gazdálkodásáról.

Ugyan már gyerekek, hát nem tudjátok kinek szurkol a Góré?


Bab-is

– Csehországnak mintegy 451 millió koronát kellene visszafizetnie az Európai Uniónak, a pénzt korábban az Andrej Babis cseh miniszterelnök tulajdonában lévő Agrofert holding kapta – az Európai Bizottság megállapítása szerint azonban Babis politikai és vállalkozói tevékenysége összeférhetetlen, és emiatt a cég nem jogosult uniós támogatásra.

Miket ezek beszélnek ott a bizottságokban, ezt már egyre több miniszterelnök kérdezi?!


Élvezeti cikk 

– kannabiszból készülhet a jövő cipője, legalábbis egy nemrég született portugál cég ebben bízik, a munkájukat látva pedig ez teljesen elképzelhető. Kenderből, újrahasznosított műanyagból és parafából készült sportcipőt álmodtak meg.

Lelki szemeimmel látom, ahogy a DS-i ECO-sok ilyen cipőt hordanak, vagy anyaghiány miatt szeverkettőn egy éles késsel szeletelik a topánt.


Duciszex

– „127 kiló vagyok, de mindennap szexelek és nincs korlátja a pozícióknak” – nyilatkozta Tamsin Hill, akinek 51 ezer Insta- és 85 ezer YouTube-követője van, és ez önbizalomnövelő lehet a dunaszerdahelyi „konténereseknek” is.

Jeges barátom csak annyit fűzött hozzá:

Eccsó, messzirű gyött ember, azt mond, amit akar.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább