„Olyan energia sugárzik belőled, mint a Star Wars filmek Darth Vaderéből”

Megújult formában érkezik horoszkóp rovatunk, ezúttal már Szigeti Attila osztja a csillagjegyeket.

Alábbi mindenki megtalálja a privát osztályzatát, tessék belemerülni!

Na nem a kétségbeesésbe, hanem a szerelembe!

 

KOS

 

Érzelmi kisugárzásoddal, bűbájos mosolyoddal babérokat aratsz, amit divatos megjelenésed, mosolyod tetéz. Egyszerűen a szerelem bajnokának érezheted magad. Ha vágysz valamire vagy valakire, nem ismersz akadályokat. A kisebb utazás elé viszont valami akadály is gördülhet.

 


BIKA

 

Fantasztikus hatással vagy a másik nemre, és hódolóiddal azt teszel, amit szeretnél. Olyan energia sugárzik belőled mint a Star Wars filmek Darth Vaderéből. Szabadságvágyad vonzóvá és különlegessé tesz, monogám életviteled magad mögött tudod. Viszont vigyázz, egy csalódástól padlót is foghatsz, amikor megjelenhet a régi(új) és a láng újraéled.


IKREK

 

Ne ringasd magad abba a tudatba, hogy a történésekhez nincs közöd. Igenis van, de az már a múlt. Csalódásod fogva tart, amit minél előbb ki kellene heverned és felfedezőútra indulni. Vár a nagy szerelem, amely déja-vu érzést is hozhat. Ha a párodban, akivel régóta együtt élsz, csalódnál, ott is tudd – kettőn áll a vásár.

 


RÁK

 

Rajongóid olyan szinten nem hagynak békén, hogy az már a szomszédodnak is zavaró. Attól válsz izgalmassá, hogy nem tapadsz, mint a leukoplaszt és futni kell utánad. Több különleges ötlettel állsz elő párkapcsolatodban, ami a régen kihűlt állapotot is felmelegíti. Ne csodálkozz, mert extrém jó vagy!

 


OROSZLÁN

 

Nem kell mindent elhinni a hódolóidnak, és vigyázz a hiúságodra, mert arra játszik a játékos! Az elbűvölő szöveget nem kell mindig megkajálni, de végül is szereted, ha dicsérnek. Szembe jöhet egy régi ismerős, de emlékezz a múltra és állj ellen a kísértésnek! Meglévő párod szeretettel vesz körül, amit jó lenne értékelni.

 


SZŰZ

 

Álomvilágba menekülsz, ahol álompartnert szeretnél, akivel senki nem tudja a versenyt felvenni. Így elmaradnak a szenvedélyek, élmények az életedből. Nézz szembe a csalódásaiddal, amit saját magad illúziókergetésével idéztél elő. Párodat fogadd el úgy ahogy van, de ne feledd, néha a lámpa alatt van a legnagyobb sötétség!

 


MÉRLEG

 

Szárnyalsz. Szinte hirdeted a boldogságot, amit meglévő pároddal szeretnél stabillá tenni. Mosolyodnak démonikus ereje van, életörömök élvezete párosul csodálatos lágysággal. Huzamosabb ideig tartó kapcsolatodban nincsenek nézeteltérések. Még a húslevest is egyforma sósan szeretitek.

 


SKORPIÓ

 

Egyszerre vagy különleges és a másik nem érzi, hogy stabil lábakon állsz. Nemcsak egy bizonyos személy éli át higgadt, nyugodt energiád, amely diplomatikus mosollyal párosul. Izgalom, flört és kihívás vesz körül. Régi kapcsolatod is új lökést kaphat.

 


NYILAS

 

Tessék befejezni a sebeid nyalogatását és az önsajnálkozást! Kár rágódni a múlton, vár a szerelem a maga csodáival, lendületével. Kezdj el sportolni, lehet éppen sportolás közben találod meg a nagy Őt! Kapcsolatodban ne feledd, azt is te választottad!

 


BAK

 

A szerelem félúton van, na nem a dunaszerdahelyi Thermalpark felé – egy fergeteges kapcsolat közeleg. Egy igazi karmikus kapcsolat van a láthatáron, amelyből eszed ágában sincs szabadulni. Meglévő párodnak adj nagyobb szabadságot a megalapozott jövő érdekében!

 


VÍZÖNTŐ

 

Hangulatod a lehető legjobb, ami egyszerűen letaglózza hódolóid. Szabadságérzeted miatt ne válaszd álmaid útját, hiszen hús-vér emberre van szükséged! Régóta meglévő párod teljes mértékben ismered, viszont alsónadrágot ne együtt menjetek vásárolni!

 


HALAK

 

Csinos, divatos vagy, kedves a mosolyod, ezekkel együtt ellenállhatatlan vagy. Ha szerelmet keresel, ragadj meg minden alkalmat, akár az internetet! Viszont ha megtaláltad, ne vidd azonnal az otthonodba, várakoztasd, ha hosszabb távon akarsz gondolkodni! Régóta meglévő pároddal lehetnek némi feszültségek.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább