Szigi-szemmel: szúnyoginvázió

SZIGI SZERELMES HOROSZKÓPJA

Zuzana

– beiktatták Szlovákia első női köztársasági elnökét. Kultúra, alázat, stílus. Okos, mértéktartó, tiszteletteljes. Nem rossz kezdet. Biztató. – volt, aki így jellemezte fészbuk bejegyzésben a nagy eseményt. Néhányan Zuzana Čaputová népszerűségét már Orbán Viktor miniszterelnökéhez hasonlítják a Csallóközben.

Lehet, hogy ő is szereti a focit?


Kánikula

– Az M1 híradójának az időjárás-előrejelzés részében hangzott el az a mondat, ami miatt fél Európa röhögött. Történt ugyanis, hogy az időjós hölgy a szokásos „igyanak sok vizet” mondat helyett, a fogyasszanak elegendő alkoholt mondattal búcsúzott.

Gyuszibá a bótban három lehetőséget elemezgetett:

  • a csaj sokat volt a tűző napon
  • bedobott egy házit a felvétel előtt
  • Soros Gyuribá keze van a dologban

Szúnyog

– új mozgalmak indultak a szúnyogok (Culicidae) védelmében pro és kontra. Volt, akinek a keresztlányát csipkedték meg, de voltak, akik a fecskéket és a többi rovart féltették a permetanyagtól. Nekem a néni azt mondta Szap községben, hogy aki nem akarja permetezni, szívesen látja egy késő délutáni kapálásra a kertben.


Kultúra

– szebbnél szebb képeket láthatunk csallóközi nyári eseményekről (falunapok), ahol nívós vendégek szórakoztatják a népes közönséget. Nagy Feró is elénekelte az egyiken a „már csak emlék, mikor még nem voltál” kezdetű dalt.


Románc

– megjött a lesújtó hír, és mindenki csak találgat Dunaszerdahelyen. Szakított az „álompár”, Alföldy Anna és Hajdú Péter egy közel féléves románc után. Kávéházakban fejtegették az eseményeket, viszont azt nem tudni, vajon Péter vásárolt-e Louis Vuitton táskát a mamának?

Többen csak azt üzenik Annának, gyere haza a Csallóközbe, nem kell neked mindeféle puhapöcsű celeb.


DAC

– Világi Oszkár kijelentette, hogy további magyar játékosokat szeretne igazolni a DAC-ba.

De ugye nem Balassagyarmati VSE-ből?


Erotika

– egy pornósztárt kérdeztek arról, mi kell a Nőnek az ágyban. A sok munkaórát ledolgozó hölgy részletesen vázolta azt, és elárulta, őt magát a mély férfihang izgatja igazán.

Jeges meg is jegyezte:

Tutinak a presszóban olyan mély a hangja, hogy nyolc orgazmusig meg sem állna a kisasszony!

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább