Vasárnap startol a Tour de Kukkonia!

Június 23-án másodjára rendezik meg Csallóköz profi kerékpárversenyét és családi bringatúráját, a Tour De Kukkoniát – számoltak be az eseményről sajtótájékoztatón a szervezők.

 A cikk a dunaszerdahelyi.sk-val való együttműködésünk révén kerül közlésre. 

„Dunaszerdahely városa, hasonlóan, mint az első Tour De Kukkoniánál, az idén is mellé állt e polgári kezdeményezésnek. Bízom benne, hogy az idő is kegyes lesz, és még nagyobb számban részt tudnak majd venni a versenyen és túrán a kerékpározás szerelmesei”

– fogalmazott Hájos Zoltán polgármester.

A Kukkónia polgári társulás részéről Molnár Anna beszélt a verseny részleteiről. Mint elmondta, hasonlóan, mint tavaly, a közös indulás a MOL Aréna mellől startol. A rendezvény célja felhívni a figyelmet a mozgásra, az egészséges életmódra, a bringás közösségekre, illetve magára a Csallóköz szépségeire is.

Mint Molnár elmondta, a versenyen, amelyre az előregisztráción már több mint 200 kerékpáros jelezte részvételét, három táv három célcsoportja különül majd el.

A 80 km-es Tour De Kukkonia a profi kerékpárosokat szólítja meg, ezen kizárólag versenykerékpárokkal lehet majd részt venni.

A cikk tovább folytatódik a dunaszerdahelyi.sk oldalon.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább