Szigi-szemmel: DNS-randi – csak igényeseknek

Gasztronómia

– Ritka az a magyaros étel, aminek az alapját ne a hagyma képezné, éppen ezért hasznos tanácsokkal látják el a háziasszonyokat, hogy a hagymapucolás ne sirassa meg őket főzés közben.

Dunaszerdahelyen, a keleti lakótelepen kérdezik, valami jó ötlet a hajnali húsklopfolás ellen a panellakóknak?


Svindler

– A városi infrastrukturális fejlesztési program keretén belül folyamatban van a dunaszerdahelyi Sport utca teljes felújítása, ahol többek közt új parkolókat alakítanak ki és gyalogjárdákat újítanak fel. Infrastruktúra?! Az na…


Férfiélet

– A magyar spirituális irodalom nagy alakja, Müller Péter a Férfiélet, női sors című könyvében a kapcsolatok alapvető kérdéseivel foglalkozik. Az író szerint egy férfit csak egy Nő tehet igazán férfivá.

„Boldog ember vagy, ha van egy királynőd”

– hangsúlyozza, és a sakkhoz hasonlítja a párkapcsolatot, amelyben ugyan a király a „legfőbb hatalom”, mégis a királynő a legerősebb figura. Az aranybarnára sült író arra nem tért ki, mije van mondjuk Alföldi Robinak.


DNS

– Divatba jött a DNS-randi Japánban, ahol tudományos alapon ígérnek megfelelő párt azok a társkereső cégek, amelyek ügyfeleik DNS-mintái alapján javasolnak lehetséges partnereket.

Fantasztikus ötlet ez a felvidéki magyar számára, és talán nőne a magyar iskolákba beíratott kiselsősök száma is.


Brexit

– A brit miniszterelnöki szék várományosa, Boris Johnson szomszédai kihívták a rendőrséget, annyira durván egymásnak esett a politikus és a barátnője. Valaki meg is jegyezte, ezek a lütyő angolok teljesen meghülyültek, Thatcher asszony biztosan forog a sírjában.


DAC

– Élénk érdeklődésnek örvendnek a klubtörténelmet felállító ezüstérmes csapattagjaink, és nem egy játékos elkacsingat szeretett klubunktól. Komoly ajánlat érkezett az egyik gyepmesterünkre is, állítólag megfontolják a kontrasztot az érintettek. Hajrá DAC!


Turistaszezon 

– Sétahajóra pisilt egy férfi egy berlini hídról, emiatt többen kórházba kerültek. Az elkövető a vizeletével egy nyitott sétahajót vett célba, melynek utasai, amikor észrevették, hogy mi történik, meglepetésükben felugráltak az üléseikből. Közülük sokan beverték a fejüket az alacsony hídba, négy emberhez mentőt kellett hívni.

A hír hallatára Jeges barátom Bangó Margittól a Drága Isten szépen kérlek, aranyeső hulljon nékem… jaajj, temera dalt kezdte dúdolgatni.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább