Sun Deck a pozsonyi Dunán: Videópremier a fedélzetről

Már júniusi tradícióvá vált, hogy melodikus house- és technozenével nyitjuk a nyarat a pozsonyi Sun Deck nevű partyhajón, ami jelenleg a főváros legmenőbb elektronikus zenei rendezvényeket felölelő helyszíne. A június eleji Moody-eseményt a Watch Them csapata rögzítette, így most magazinunkon keresztül kilőjük az éterbe. 

Fotó: Chrzi

Hosszas készülődés után június hetedikén elindulhatott a Moody nyári sorozata, amely őszig havi rendszerességgel visszatér a Sun Deck fedélzetére. Az első ilyen eseményen PLUSplus-ként léptünk fel, az egész audiovizuális koncepció megálmodója és szervezője, Denes Toth mellett. A közönség fantasztikus volt, velük együtt olyan magasra sikerült emelni a hangulatot, ahonnan még most is nehéz lejönni.

Az aftermovie ezt tökéletesen átadja, de mostanra elkészült az est videóanyaga is, melyben kilenc órányi felvétel került feldolgozásra.

Az utolsó 2 órában Denes Toth és a PLUSplus B3B-je, azaz a hármunk rotációja látható és hallható:

A soron következő, július 12-i Moody x Watch Them-eseményen a budapesti Lava Lava szervezőcsapat alapítója, a kiváló producer és DJ, Tolo, azaz Mate Tollner csatlakozik hozzánk.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább