Szigi szemmel: az évszázad hirdetése

Verdák

– Olyan autó parkolt Budapesten, mint még soha. Az Oakley Design különleges Bugatti Veyronja bukkant fel a magyar főváros utcáin, amely különleges tuningot kapott a tulajdonos kérésére.

Ugyan már gyerekek, állítólag Dunaszerdahelyen meg van rendelve kettő a Garden Town-ban.


Férjek férje

– Újabb Instagram-influenszer került össztűz alá egy posztja miatt. A 74 ezer követővel rendelkező Brie Dietz egy közös fotót osztott meg férjével. Utóbbi, miközben puszit kap az arcára, egy táblát tart a kezében:

„Segíts be a házimunkába, akkor szerencsés lehetsz, amit úgy hívnak házimunka-játék.”

Vagyis házimunkát végez a férfi, hogy szexet kapjon cserébe a nőtől! Dunaszerdahelyen ezt úgy hívják, hogy papucs lettél, öcsém.


Zaklatás

– Úgy tűnik, az egykori tyúkperek a modern korban is visszaköszönhetnek. Egy délkelet-franciaországi település lakói panaszkodnak, hogy a hajnali kakaskukorékolás, valamint a tehenek bőgése és kolompja zavarja a nyugalmukat.

És a klopfolás, kedves franciák?


Nyaralás

– A tökéletes nyaralás titkát kutatta egy magyarországi utazási iroda, és jótanácsokkal látta el a klientúráját. Nem lehet hinni a profiknak, kedves olvasó, hiszen kihagyták a szelfibotot és a fészbukra feltöltött élményképeket.

 


Szex

– A szexrobotok óriási lehetőséget jelenthetnek a jövőben a szexuális zavarban szenvedő embereknek – jelentette ki Marianne Brandon szexuálterapeuta és pszichológus.

A szakértő kifejtette, hamarosan akár receptre is felírhatják a hiperrealisztikus szexrobotokat az orvosok azoknak, akinek problémájuk akad a szexuális életükkel és szeretnének segíteni magukon, a hagyományos módszerek pedig nem váltak be számukra.

Jeges barátom megkérdezte tőlem:

Szigi, a lütyö DS-iek azokhoz is Viagrát fognak szedni, ha puha marad, eccsó?

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább