Szigi-szemmel: személyre szabott üzenetek

D. Sanyi

– „Július 5-én, PÉNTEKEN újra Black Friday nálunk. Mit is jelent ez?⬇⬇⬇Ha pénteken ONLINE vásárolsz jegyet a Fröccsfestre az 1 napos belépő 16 €, a 2 napos bérlet 23 €. Így megspórolhatsz egy sorban állást és 5 eurót. Ne hagyd ki”.

Sanyi, talán, ha egy hűtőszekrényt kínálnál a jegyek mellé, teltház lenne?!


H. Erika

– „A nők addig nem lesznek egyenlők a férfiakkal, amíg nem tudnak az utcán végigsétálni kövéren és kopaszon, azt gondolva, hogy csodálatosak és mindenki kívánja őket.”

Na de Erika, te is tudod, hogy Dunaszerdahelyen elég egy komolyabb autó, és a pasik azonnal megszépülnek, nektek meg agyon kell magatokat fitneszezni!


Gabriella Sz. P. 

– „Egy igazi időutazás, Kovács Kokó ökölvívó nagypapájának a lovastanyáján. A nagypapámnál éltem át ilyet utoljára, de ez a hely még csodálatosabb.”

Gabika, szépek a fotók, de hiányoltunk Deressel egy szelfit.


M. Mária

– „NE LOPJ! Benne van a 10 parancsolatban is, drága híveim, kedves testvéreim. Mégis le kell lakatolni a biciklit, amikor csak pár percre beugrik valaki a boltba?”

Marika, ha már így a nyájhoz szóltál, nem tudnál hatni a dunaszerdahelyi fehérgallérosokra?!


Štefan P.

– „Miért van az, hogy az emberekből kihalt a szeretet? Már a családok sem a régiek, nem tartanak össze, nem keresik egymás társaságát. Elértük, hogy az irigység, a rosszindulat uralkodjon az embereken. Hova lett az egymás iránti szeretet, a családi összetartás”?

Pityu köszönjük a kérdést, de hiszen már Lipótváron sem a régi szelek fújnak, hiszen egymásra csiripelnek a fiúk…


O. L. Mónika

– „Lassan eljutok arra a pontra, amikor kizárólag előre utalás után állok neki tortát készíteni. Fél órája pislogok, mint béka a porban… Az még hagyján, hogy a megbeszélt „legalább 1 hét” helyett kedden este rendelnek tőlem egy mai esküvőbe tortát, de hogy a partybuszból kiugorva, mindenféle előzetes egyeztetés nélkül közli velem egy idegen, hogy mondjam az árat, majd jönnek fizetni, az már kicsit sok…”

Mónika drága, nem olyan egyszerű ez, majd a menyasszonyi tánc után küldik, nem kell bestresszelni!


D. Tibi Cs.

– „Munkába élnnni kell nem meghalni”

Az e heti legjobb bejegyzés győztese Döme Tibi Csaszi videója lett, ahol fergeteges tánctudását mutatta meg nekünk. (munkaidő alatt) J

Jeges barátom meg is jegyezte: dik a mi kutyánk kölke, lacso csávó!

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább