Ezt a 12 témát mindenképp érdemes lesz megkeresned a júliusi Klikk Out-ban!

Címlapkép: Horen

Itt a nyári szünet, de nem nekünk. Mi zakatolunk, legyen szó partyról vagy lakomáról, nálunk olyasmi se létezik, hogy uborkaszezon, hisze na téma az utcán hever, csak le kell érte hajolni. Júliusban a következőket gyűjtöttük össze.

Lapozzunk!

EDITORIAL


Az apa mint a szükséges plusz

 

„Két éve, mikor összeházasodtunk a kedvesemmel, az egyik legtöményebb, de mégis legtartalmasabb jókívánság, amit kaptunk, az volt, hogy vigyázzunk egymásra. Banálisnak tűnik, kicsit mélyebbre menve mégis jobban üt, mint az, hogy legyetek boldogok. A boldogságnak ugyanis minimális feltétele, hogy vigyázunk egymásra. Magától értetődő, néha mégis fontos kidomborítani.”

Szerző: Szilvási Tibor

AUTÓ


Alfa Romeo Stelvio

 

„Sose gondoltam volna, hogy egy tűzpiros bőrrel borított belsőről más is eszembe fog jutni, mint az, hogy giccses. A Stelvióba beülve nem ez jutott eszembe, hanem hogy kéne.”

Szerző és fotók: Ugróczky István

INTERJÚ MOLNÁR XÉNIA SZÍNÉSZNŐVEL


„Annyi az élet, mint egy üstökös!”

 

„…ami gyökeresen megváltoztatott, az Benkő Géza barátom és édesanyám hirtelen halála. Meghalt Kiss Péntek, meghalt hirtelen a nagybácsim. A húgom egy hete másodszor lett özvegy, és egyik kislányának sincs apukája. Az ilyesmi akarva akaratlanul megváltoztatja az embert. már egy héttel ezelőtt sem voltam ugyanolyan, mint amilyen most vagyok. Csíp a szúnyog? Luxusprobléma.”

 

Szerző: Szilvási Tibor / Fotó: Horen

KLIKK OUT MIDSUMMER PARTY


Interjú DJ Budaival és Chriss Ronsonnal

 

„…amiért ez az egész egy nagy közös partycsaládnak számít, hogy a 2016-os buli előtt egy héttel, a hajósbulinkon Budapesten a Dunán odajött hozzám egy pár, és mondta, hogy jövő héten találkozunk a Midsummer bulin, mert ők Szlovákiából jöttek hozzánk bulizni. 🙂 És ott is voltak az első sorban.” (Budai)

Szerző: Kovács Ákos

JEGYZET


Fesztiválszez – ON

 

„Sokan panaszkodnak amiatt, hogy a többnapos, „ottalvós” fesztiválok kényelmetlenek, meleg van és tömeg, macerás a tisztálkodás stb. Az ilyen jellegű problémák orvosolásának a legcélszerűbb módja az, ha megtanulod őket élvezni. Egy fesztivál nem klub, ahová két óra készülődés után csinibe vágva, fehér ingben beveretsz. Itt bizony kemping van, itt bizony hideg zuhany van (ha van), és igen, előfordulhat, hogy egy izzasztó koncert után csapzott kinézeted és emberszagod lesz. Legalább őszintébb az ismerkedés.”

 

Szerző: Mezei Máté

GASZTROBETYÁR


Koma! Egy hónap múlva itt a Lakoma!

 

„Kisasszony havának 10-ik napja, a vidámság és lakomázás nagy napja! Írd be hát a kalendáriumba, hogy az időpontod ne ütközzön semmi másba! Lesz itt szem-szájnak ingere, csak ne kerüljön a hófehér ingedre! Gyere korántól már a helyszínre, hogy kóstolni tudd, milyen étkek kerülnek a felszínre…”

Szerző: Mundi Józsi

JEGYZET


Katonaéveim – 14 nap börtön

 

„Az üzletsor előtt sétálva olyan tekintetekkel találkoztunk, hogy Charles Bronson vagy Sylvester Stallone is megirigyelhetné. Hosszú bőrkabát, lenyalt olajos haj, cigi. Ők voltak a vekszlákok, akik a bonival sefteltek, és kicsit gyanúsan tekintgettek ránk, mit is szeretnénk mi katonák ott, mikor még a zsaruk is elkerülték a környéket. A boni és az ajándékvásárlás megtörtént, még egy Radegast is legurult, és irány a kaszárnya.”

Szerző: Szigeti Attila

INTERJÚ DERZSI ÁRONNAL


Ki gépen száll fölébe

„Ha ott ül az oktató az ember mellett, az ad egy biztonságérzetet. Rengeteget gyakoroltuk a le- és felszállásokat, fordulókat. Azt is meg kellett tanulni, hogy kell vészhelyzetben reagálni, hogy kell zuhanásból megtartani a gépet. Az oktató csak akkor engedi a pilótatanoncot egyedül a levegőbe, amikor biztos benne, hogy az illető minden ismeretet maximálisan elsajátított. Egy pilótának 200 százalékos teljesítményre van szüksége.”

Szerző: Kiss Balázs / Fotók: Fekete Nándor

SÁRKÁNY ELLEN SÁRKÁNYFŰ


Nem mintha szurkálódni akarnék… – Az akupunktúráról

 

„A legenda szerint a mi időszámításunk előtt 2600 körül, véletlenül fedezték fel a szurka pozitív hatásait. A mongolokkal vívott háború során ugyanis egy nyílvessző fúródott az egyik katona testébe. Ám az ahelyett, hogy megölte volna a férfit, kigyógyította egy hosszan tartó nyavalyájából. Valószínűleg úgy gondolták akkor, hogy a betegségekért a testbe telepedett démonok felelősek, a testbe szúrt tűk pedig kiűzik ezeket az ártó szellemeket.”

Szerző: Sipos Janka / Fotó: Elements.envato

BABA-MAMA


Ez a te tested, vigyázz rá!

 

„A Központi Munka-, Szociális és Családügyi Hivatal 2018-as éves értékeléséből kiderül, hogy a múlt évben Szlovákiában 1259 esetet regisztráltak, mely során gyermekbántalmazás történt. Ebből 218 szexuális zaklatás volt. Az adatok azt mutatják, hogy kilenc esetben a gyermekek életkora hat év alatt volt. Ezek azon esetek voltak, melyek hivatalosan is eljutottak valamilyen hivatalos szervhez. Merthogy a legtöbb nem jut el idáig, és sajnos, ezekből van a több.”

Szerző: Štefkovič Patasi Ági / Fotó: Elements.envato

MERT NŐNEK LENNI JÓ


Szeretni az életet

 

„Szívember vagyok. Abban az értelemben, hogy nagyon egyszerűen tudok dönteni a szívem és az agyam dogmái közt. Eddigi életemben mindig az elsőt választottam és sosem bántam meg. Az, aki ma vagyok, ennek köszönhető, és még egy tulajdonságomnak! Hogy sosem voltam gyáva!”

Szerző: Mészáros Krisztina / Fotó: Elements.envato

 

HÓNAP NŐJE


Keufel Dóra

 

Áruld el kérlek az olvasóinknak, mi a te favorit nyári sminked!

Az én nyári sminktippem nagyon egyszerű, a natúr smink szerintem az, ami ilyenkor a legpraktikusabb.

Kérdez: Kurucz Klaudia / Fotó: Szabó Péter Pál

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább