Midsummer 2019 – „Olyan igazi beach zene”

A cikk megjelent a Klikk Out 2019/07. számában.

Egyre csak közeledik a nyárközépi forró, csobbanós, nagy baráti társaságos dunaszerdahelyi partiéjszaka! A megújult termálfürdőben magazinunk szorgos programszervezői, vendég- és hazai lemezlovasai már készen állnak, hogy az idei Midsummer Party egy újabb felejthetetlen zenés élmény legyen mindenkinek!

A Midsummer Party magazinunk évente egyszer, a nyár közepén jelentkező elektronikus zenei rendezvénye. Stílusilag főleg house zene szól, de megszólalnak a techno mélyebb és vidámabb árnyalatai is.

Olyan igazi beach zene.

Helyszíne a dunaszerdahelyi strandon található Klikk & Chill Out Bar, amely idén egy picit más elrendezésben fogadja az érkezőket.

Idén július 26-án nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a nyárközépi muri. Nekünk, szlovákiai magyaroknak meg van az érzékünk arra, hogy harmóniában éljünk a kevésbé (szinte zéró) slágerzenés rendezvényekkel, hiszen a kétezres évek elejétől a siófoki Flört, a Budapest Parádék, vagy a győri Jeró bulik állandó résztvevői voltunk. Most is előszeretettel látogatjuk Magyarország megannyi elektronikus zenei fesztiválját, és az első sorban ujjongunk a lemezlovasok szuperszettjeitől. Talán ezért akarunk ebből egy darabot haza, hogy az imádott otthoni környezetben is átélhessük ugyanazt az extázist, amit a szexi éjszakai elektronikus zene és a fények kombinációja nyújt.

Az eddig megszokott színpad helyett most a lemezlovasok leköltöznek a bár mellé, ezzel közelebb kerülnek a közönséghez és családiasabb hangulatban nyomják majd kora estétől késő éjjelig. A magyarországi szcénáról DJ Budait és Chriss Ronsont láthatod és hallhatod, a hazai szupport a Groove X és a PLUSplus dolga lesz.

ISMERJÜK MEG AZ ELŐADÓKAT:


GROOVE X (ANGYAL ZOLTÁN)

Az első alkalomtól az esemény résztvevője, laza zenei felelőse, aki a kora esti órákban tolja a gyülekezős, mély és vokálos house zenét. Ő így vélekedika Midsummer Partyról: „Nekem mindig a finom zenék, a strandon táncoló ismerősök és a napsütés jut eszembe. Számomra ezért ez az év egyik legjobban várt eseménye!”

FERQUE (VARGA FERENC)

A már kilencedik éve működő techno- és house-páros, a PLUSplus egyik fele, aki szelekciójával és mixelési technikáival Szlovákia leginnovatívabb lemezlovasai közé tartozik. Amikor megkérdeztem, hogyan jellemezné az eseményt egy mondatban, így válaszolt: „Midsummer: nyár, barátok, zene!”

OKASH (KOVÁCS ÁKOS)

A PLUSplus másik feleként nagyon várom az idei partit, személy szerint én arról álmodom, hogy egyszer átzenélhessek egy egész hétvégét a dunaszerdahelyi strandon!

Legközelebb folytatjuk a headlinerekkel, DJ Budaival és Chriss Ronsonnal készített interjúkkal…

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább