Klikk Out Vikkendhouse: A szikrapattintó fekete macska

A hétvégi bulik nagy része törölve lett az időjárás szeszélyessége miatt. Ilyenkor inkább az otthonlevést választjuk, de szívesen hallgatnánk zenét, olyasmit, amitől feltöltődünk, míg odakint esik az eső. A Vikkendhouse 91. epizódjában a zenei felelősünk a dunaszerdahelyi Izsák Viki, aki kilenc aktuális kedvencével kalauzol el a saját, izgalmas zenei világába.

Fotók: Ugróczky István

Viki az a fajta lány, akit ha meglátsz, egyből megjegyzed. Domináns stílusa, egyedire szabott fekete öltözéke, macsókat elcsomagoló szövege, őszinte véleménye és kirívó zenerajongása az, ami elsőként megmutatkozik, ha meglátod. Nehéz lenne megszámolni, hány NFG-s-, pozsonyi, pesti, vagy házibulit nyomtunk le együtt.

Nemrégiben történt, hogy Pesten a Központban zenéltem, ahol az emberek csak üldögéltek. Megjelent Viki és a társasága, és valami szupererővel azonnal átváltoztatta a helyet. Perceken belül az egész Központ táncra perdült, majd megtelt bulizó emberekkel.

Mint DJ, meggyőződésem, hogy az ilyen szikrapattintó emberekre ugyanolyan szükség van, mint arra, aki a zenéket rakja. Számomra az az este egy felejthetetlen élmény marad.

Most éljünk a lehetőséggel, járjuk végig a zenés utat Vikivel, és hallgassuk meg a kilenc kedvencét egy mixben, amelyek a leginkább megmozgatják.

Ivi. Kivagyok ????, jelenleg Budapesten élek, ahol kutyatrénerként dolgozom.

Mindenem a zene. Emlékszem, gyermekként az első mély löketet Michael Jackson, a Prodigy és a Linkin Park adta. Később mindenevő lettem, ha a zenei irányzatokat nézzük, mindenben a minőséget kerestem. Úgy érzem, könnyebb lenne felsorolni azokat, amik nem voltak rám hatással akkor! Imádok partikra és koncertekre járni, ami a legjobban vonz, az a tánc és a zene.

És persze az, hogy azokkal az emberekkel tölthetek el közösen egy kis időt, akiknek a társaságában feltöltődök.

A legnagyobb élményt eddig Gentleman koncertjei adták a Szigeten. Két egymást követő évben is eljött. Az első koncert napján végig esett az eső, de amikor kijött a színpadra, a nap is kisütött. Viszont a második koncert napján a hirtelen jött esőtől bőrig áztunk. De ez sem érdekelt, mert nagyon adta!

Ha egyszer lehetőségem nyílna egy saját klubot nyitni, azt csakis tengerparton tudnám elképzelni, homokban táncolással. A partyk stílusban nagyon változatosak lennének, hogy mindenki megtalálja a saját kedvencét vagy esetleg valami újat. Nagy hangsúlyt fektetnék a zenék minőségére.

ÜZENET A MIXHEZ:


 

Biztos láttál már egyedül táncolni a klub előtt. Ha valaha felmerült benned, hogy vajon mit hallgat közben, akkor most megmutatom. Jó étvágyat.

 

A MIX:


TRACKLIST:


1. Lovebirds – Want you in my Soul ft. Stee Downes
2. MJ Cole ft. Bruno Major- Shelter
3. NAO – Get To Know You (Kaytranada Flip)
4. Bob Moses – Tearing Me Up
5. Saint wknd – Golden (Cover Art)
6. Florence + The Machine – Big God
7. Jorja Smith X Preditah – On My Mind
8. Cleo Sol – Why Don’t you
+ 1. Stormzy – Vossi Bop

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább