Szigi-szemmel: falun lakni jó!

Szigi-szemmel

– problémát jelenthet a túl aktív részvétel a közösségi oldalakon, és azok a felhasználók, akik nem mérlegelnek egy-egy kép vagy információ megosztásakor, veszélyes vagy kínos helyzetbe is kerülhetnek, hiszen személyes információikat, adataikat, fényképeiket bárki láthatja.

Törölt is pár ismerősöm! 🙂


Rózsika

– azt írja a fészbukon: Falun lakni azért jó, mert ha te nem is tudod mit csinálsz, mindenki más tudja!

Rózsika drága, Dunaszerdahely egy falu lenne?!


Válás 

– huszonöt év házasság után elvált feleségétől a világ leggazdagabb embere, Jeff Bezos, ezzel a 7 hónapja húzódó bírósági procedúra végére pont került – írja a Bloomberg. A zasszony sem panaszkodhat, hiszen csekély 38 milliárd dollárt (az 38 meg kilenc nulla – szerző megj.)

Ebből a pénzből Dunaszerdahelyen cca 47 205 körforgalmat lehetne építeni.


Vibri (18+)

– itt a nagy magyar vibrátorkörkép. Nem hinné el kedves olvasó, melyiket veszi leginkább a magyar! A magyarok a pénzüknél csak a szexuális életükről szeretnek kevésbé beszélni. Na nem a csallóközi magyarok…

Sokszor igen prűdnek mutatkozunk, de a szexuális segédeszközök eladási statisztikáiból készített infografika elég beszédes. Az eladások alapján a legnépszerűbb típusok a G-pont-, a mini- és a vízálló vibrátorok voltak. A kevésbé népszerűek pedig a nyuszis-, az ujj- és a gigantikus vibrátorok. Meg is fogalmazódott bennem egy kérdés: vajon Teri néni tudja hol a G-pontja?


Pride 

– rendzavarás, atrocitás nélkül zajlott le a 24. Budapest Pride felvonulás szombaton a fővárosban. Peksa Kama, a Budapest Pride szóvivője a rendezvény végén úgy értékelte, hogy az elmúlt évek legbékésebb és legszabadabb menete volt a mostani.

Néhány kutyaláncon sétáltatott nőt (lehet, férfi volt) azért lehetett látni.


Férfiak

– régóta húzódó vita a háztartásokban, hogy a férfiak nem hajlandóak dolguk elvégzése előtt felhajtani a WC-ülőkét. Pedig ennél az apróságnál sokkal fontosabb lenne, ha minden alkalommal, öblítés előtt a fedőt is ráhajtanánk a csészére.

Kedves hölgyeim! Elárulom, napjainkban már nem egy „férfi” pisil hasonlóan ülve, ahogy önök. 🙂


Kultúra

– lezajlott Dunaszerdahely egyik nagy, ha nem a legnagyobb kulturális eseménye, a Fröccsfeszt. Sajnos az időjárás nem fogadta kegyeibe a rendezőséget, hiszen záporok és zivatarok zavarták meg a rendezvényt.

Jeges barátom meg is jegyezte:

nem tudom, mi ez, de vagy a Fučík utcaiak átkoztak, vagy a karma dolgozott rendesen eccsó!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább