DJ Budai: „Rengeteg új zene van, amit nagyon szeretnék lejátszani”

Klikk Out Midsummer Party

Az interjú megjelent a Klikk Out 2019/07. számában.

A  Klikk Out Midsummer Party fő fellépői idén a két magyarországi legenda, DJ Budai és Chriss Ronson lesznek. Budai a 90-es évektől a magyar techno és deep house egyik kiemelkedő alakja, nevéhez számtalan emlékezetes mixalbum és saját szerzemény fűződik. Kifogyhatatlan energiája abszolút tükröződik szettjeiből.

Pár éve Chriss és Budai olyan jól érezték magukat nálunk, hogy a buli másnapján is maradtak, és a Chill Out bárban zenéltek a napsütésben egész nap.

Hogy mivel készül a két mester közül Budai idén és milyennek ítéli meg a hazai közönséget, azt az alábbi tereferéből megtudhatod.

Szlovákia-szerte ismert a neved, de az idei Midsummer Party-s szereplésed sem az első. Hogy ítéled meg az itteni közönséget, illetve mi az, ami miatt szívesen jössz újra?

Sokadik alkalom, hogy Szlovákiában játszom. Jó pár klubban megfordultam már, és mindig csak szeretet és őrült bulizós közönség fogadott. Szuper élményeim vannak! Ha van felkérés, akkor mindig izgatott vagyok, mert tudom, hogy újra őrület lesz a zenére teljesen nyitott közönséggel. Ez lesz a második alkalom, hogy játszom a Midsummer bulin. A helyszín már magában extra, hisz egy fürdőkomplexumban van megtartva, ami teljesen változatos helyszín egy ilyen bulinak. Szuper emlékeim vannak a legutóbbi buliról, ahol egy nagyon jó közönség jött össze. Sőt, másnap, mivel ott maradtunk, egy spontán délutáni szettet is nyomtunk a strandon egy bárnál, csak úgy buliból. 🙂 És még egy extra dolog, amiért ez az egész egy nagy közös partycsaládnak számít, hogy a 2016-os buli előtt egy héttel, a hajósbulinkon Budapesten a Dunán odajött hozzám egy pár, és mondta, hogy jövő héten találkozunk a Midsummer bulin, mert ők Szlovákiából jöttek hozzánk bulizni. 🙂 És ott is voltak az első sorban.

Milyen stílusú szettre számíthatnak a partyra érkezők? Friss zenéket hozol, vagy válogatsz majd classic techno és house trekkekből is?

Rengeteg zene van nálam, amiből mindig szemezgetek. A buli hangulata dönti el, hogy merre megyek zeneileg. Ami biztos, hogy rengeteg új zene van, amit nagyon szeretnék lejátszani. Sokszor képtelenség mindent, hisz akkor egy 24 órás buli kellene minimum. És persze sok olyan örök klasszikus zene is van, ami bármikor elsülhet. Már nagyon várjuk a bulit, úgy érzem, csemege lesz újból. 🙂

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább