A SzerdaHelyzet nyilatkozik a Cracovia–DAC (2:2) mérkőzésről

Nyitókép: Szabó Péter Pál
Poór Tibor: A nem éppen sikerült első félidő volt talán a legjobb bizonyíték arra, hogy van mit keresnünk Krakkóban!!! A lengyelek csak egy góllal húztak el, és valahogy sejthető volt, ha a meccs második részében megmutatjuk a tudásunkat, pontosabban passzolgatunk, akkor mi leszünk a végén a boldogabbak. A második félidőben sokkal nagyobb fordulatokon játszottunk, egyénileg is szinte mindenki lendített magán. A második félidő fergeteges, drámai csatává vált, a pokolian remek szurkolás mellett – mindkét szurkolótábor részéről. A hosszabbítás az akarat, a szív és a karakter fesztiválja volt részünkről, és a végeredmény más nem lehetett, remek, sportszerű csatában megérdemeltük a továbbjutást.

U.I. Tartom az ígéretet, ami Peter Hyballának tettem: mivel továbbjutottunk, egy hónapig nem eszek húst. Teszem ezt nagy örömmel.


Szigeti Attila: A futball egy nagyon szép és egyszerű játék, amit mi az első félidőben kicsit túlkomplikáltunk. Nem tudom, mit csinált a mester a félidőben, de szárnyakat adott a fiúknak. Véleményem szerint teljesen jogosan jutottunk tovább, és talán a várva várt csatár is megszületik, aki a két 100%-os gólhelyzetből az egyiket berúgta. Köszönjük fiúk, a híres lengyel erőnlétet is legyőztétek.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább