Chriss Ronson: „Imádok Dunaszerdahelyen játszani, bármikor szívesen jövök”

Az interjú megjelent a Klikk Out 2019/07. számában.

A  Klikk Out Midsummer Party fő fellépői idén a két magyarországi legenda, DJ Budai és Chriss Ronson lesznek. 

Az évtizedek óta DJ-ként és producerként tevékenykedő Chriss Ronson megannyi evergreen szerzemény és remix alkotója, John Digweed és Tiesto jóbarátja és szupport DJ-je, valamint a Midsummer Party rendszeresen visszatérő előadója.

Pár éve Chriss és Budai olyan jól érezték magukat nálunk, hogy a buli másnapján is maradtak, és a Chill Out bárban zenéltek a napsütésben egész nap.

Ezt se hagyd ki:

DJ Budai: “Rengeteg új zene van, amit nagyon szeretnék lejátszani”

Midsummer 2019 – “Olyan igazi beach zene”


Hogy mivel készül a két mester közül Chriss idén és milyennek ítéli meg a hazai közönséget, azt az alábbi tereferéből megtudhatod:

DJ pályafutásod során már többször láthattunk és hallhattunk Dunaszerdahelyen. Mi az, ami miatt jó visszatérni, illetve miben más az itteni közönség?

Úgy kezdeném, hogy hosszú éveken át Pozsonyban voltam házigazda az akkoriban szuper klubnak számító Extreme-ben. Bucek Milan barátom által ismertem meg az itteni szervezőket, akikkel időközben baráti viszony alakult ki, így alapjaiban is nagyon szívesen jövök játszani. Továbbá nemcsak jó barátok, de szuper jó szervezők, illetve vendéglátók, és ezt még pluszban megfejeli a pazar jó közönség, egyszóval imádok Dunaszerdahelyen játszani, bármikor szívesen jövök, ha hívnak.

Zeneileg mire készüljön a közönség? Új trekkeket hozol, vagy a klasszikusokból is szemezgetsz majd?

Általában a DJ-pultban találom ki, hogy mit játszom aznap éjjel, de persze ha úgy alakul és a hangulat megkívánja, akkor simán belefér néhány klasszikus darab is. A fellépések alkalmával mindig a közönség hangulata a legfontosabb számomra, így szórakoztató, táncolható szettel érkezem. Ez idáig mindig nagy élménnyel távoztam a Klikk Out-bulikról és szerintem ez most is így lesz.


Az alábbi zene egyik alkotója Chriss, szerintem ez a magyar elektronikus zenei éra egyik legkirályabb darabja!

Ne feledjétek, a dátum július 26., péntek. Korán kezdünk, gyertek időben! Hamarosan találkozunk!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább