Szigi szerelmi horoszkópja: „Maximális orgazmushalmazt tud produkálni a szex után ajándékba kapott briliánsgyűrű”

A fiktív horoszkóp megjelent a Klikk Out 2019/07. számában.

Ne mondd, hogy nem vártad, hogy végre megint megmondjuk neked, hogy alakul a szerelmi életed! Ha viszont nem is sejtetted, hogy ez jön, akkor számodra annál nagyobb lehet az öröm!

Gratulálunk, most pedig görgess!

KOS

Július a munka terén hatalmas energiákat igényel a Kos jegyben szülöttektől, így a szerelmi életük kicsit háttérbe szorulhat. Néhány szenvedélyes éjszakára azért számítani lehet, de „megdöngette” a mennykő, ha csak a kemény munka eredményei hozzák meg a kedvet. Kicsit lazítani kellene és jusson eszükbe, hogy ha mindennap félholtra dolgozzák magukat, elfelejtenek élni!

 


BIKA

A Bikák belső labilitása júliusban szinte kézzel fogható, konfliktushelyzeteik odáig fajulnak, hogy a kalasnyikov csőre lesz töltve a szekrényben. A nyár előrehaladtával rádöbbennek arra, hogy jobb lustálkodni, mint beledögleni a munkába. Viszont tessék vigyázni a túlzott kényelemmel, mert még munkába is elfelejtenek majd menni. Női Bikáink szexuális ínyencek, kielégíthetetlen étvággyal.

 


IKREK

Az Ikrek a komoly regenerálódás és kísérletezés hónapja elé néznek, amely mind a munkában és a szerelemben is hasznos. Ami az elmúlt hetek megpróbáltatásait illeti, lélegzetvételnyi szünet fog következni, ami kiváló alkalom, hogy egészségével és kinézetével törődjön. Több mozgás mellett kevesebb esti hűtőszekrény-nyitogatást javaslok. Az Ikrek kedvenc pozitúrája a TV előtt – miközben egy jó kis kvíz-játék megy az adásban. Tessék vigyázni, nehogy Rózsa György hangjára jöjjön az első orgazmus!

 


RÁK

Július igencsak konfliktusokkal, kisebb-nagyobb veszekedésekkel telinek ígérkezik a Rákok számára, ami átmenetileg negatívan hathat a párkapcsolatban élők szerelmi életére. Tessék többet kimozdulni otthonról, mert a verőfényes napsütésben könnyebben szövődnek új kapcsolatok. A Rák hölgy elképzelése a jó szexről egy csésze tea utáni ölelés, ami közben elpanaszkodja, mi bántja lelkét.

 


OROSZLÁN

Munkában és szerelmi életükben is remekül boldogulnak az Oroszlánok júliusban. Néha úgy érzik, energiakészletük lemerülőben van, viszont most ezt nem érzékelik annyira megterhelőnek. A kapcsolatukban felmerülő féltékenység miatt még nem kellene párjuk híváslistáját böngészgetni a mobiltelefonjában. Maximális orgazmushalmazt tud produkálni a szex után ajándékba kapott briliánsgyűrű.

 


SZŰZ

A Szűz számára július az érzelmek hónapja lesz, amely háttérbe szorítja a munkához való pozitív hozzáállást. Hangulatváltozásait csak leleményességével hidalja át és így oldja aktuális problémáit. A kapcsolatban élő Szüzek fantáziáik megélésére helyezik majd a hangsúlyt ebben a hónapban, de a ritkább együttlétek apró feszültséget okozhatnak. Szexben válogatós és finnyás vagy, de ne feledd, borzasztóan lehangoló, ha az orgia után azonnal rohansz a fürdőszobába!

 


MÉRLEG

A Mérleg a júliusi hónapban nehezebben teljesíti a kitűzött céljait, viszont nem is ad bele apait-anyait. A szokásosnál fáradékonyabbak, és az idő múlásával érdemes lenne újra átgondolni, mik is azok a célok. Ha sikerül letisztázni, feszültségmentes időszak jöhet, viszont a kudarcélmények okozhatnak zavarokat. Szélsőséges gondolkodásmódjuk miatt a Mérlegek elvesztették a fonalat párkapcsolatukban, de nem kell mindig mindennek tökéletesnek lenni. Ami legjobban felizgat a szexben, az a romantika.

 


SKORPIÓ

A Skorpió számára a július kiváló alkalom lesz az intenzív szerelem megélésére, viszont a munkahelyi nyomás apró bizonytalanságokat okozhat, ami csak átmeneti jellegű. Érdemes nagyon odafigyelni arra a bizonyos láthatatlan stresszre, amit néha egy egyszerű séta is megold. Például olyan helyen, ahol csak a madarak csicseregnek. A párkapcsolatban élő skorpiók rágörcsölnek kapcsolatukra, ami negatívan hat szexuális életükre. Szexuális együttlétre használj mondjuk egy bányát vagy földalatti garázst! A férfi bénasága jogosan idegesít fel.

 


NYILAS

Júliusotok a nyári időszaknak megfelelően fog telni, laza munkával, sok kikapcsolódással, de ne essetek abba a hibába, hogy személyfüggővé váljanak napjaitok! Kitartásotok jó hatással lehet a munkahelyi viszonyokra, életvidámságotok, jókedvetek másokra is kihat. A naivitásotokból fakadó túlzott bizalom apró gondokat is okozhat. Szexuális vágyaid ki tudnád élni egy istállóban – mondjuk két lovászfiúval.

 


BAK

E jegy szülötteinek júliusban érdemes a szokásosnál is körültekintőbbnek lenniük a munkájuk során, viszont ez nem befolyásolhatja szerelmi életük hosszú távú kibontakozását. Tessék jól beosztani az energiákat! Ne kockáztasson! Egészségi állapota nagyobb figyelmet érdemel, amit egy apró kivizsgálással nyomatékosítani is érdemes. A Bak nő mindig őrjítő alsóneműt visel, amit megéreznek az igazi férfiak.

 


VÍZÖNTŐ

Legyen szó munkáról, szerelemről vagy akár egészségről, a Vízöntő mindig az árral szemben evez, ami egyedi gondolkodásmódjukból fakad. Ezúttal viszont nem Önben van a hiba, tartsa magát a jelmondathoz: kit érdekel, mit mondanak mások! A párban élő Vízöntő higgadtan kezelje kapcsolatát, a pár nélküliek viszont sajnos hiába keresik a megfelelő partnert. Fészbukozzon, ismerkedjen, nagyobb az esély, hogy befut az igazi! Szexben pedig fantáziadús, kísérletező és megbotránkoztathatatlan!

 


HALAK

A Halak júliusa a kikapcsolódás felé látszik mozdulni, viszont munkahelyén besűrűsödni látszanak a teendők. Persze, azért nincs ok a pánikra, ez ilyenkor teljesen természetes, hiszen nyár van, meleg van. Amire érdemes odafigyelni, hogy ne szalasszon el egy kínálkozó alkalmat! A párban élő Halak kapcsolata kielégítő (talán). Az egyedül tengődő Halak csillagállása azt mutatja, hogy nincs minden veszve. A női Halak elképzelése a jó szexről? Képzeleteid mellett egy észak-korea-i pornófilm is unalmasnak tűnik.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább