Mitől vonzó egy nő?

Magazinszépségű lány vagy, tökéletes arányokkal? Napszaknak megfelelően tükröződik vissza ajkaidról a teljes Chanel kollekció valamennyi árnyalata? Kardashianéktől ellesett szexi csípőmozdulatokkal lejtesz végig a városon, mégis valakinek a kisujjába több erotika szorult, mint a te precízen felépített imázsodba? Senki nem nevezhet felszínesnek, hiszen a külsődbe fektetett munka arányos a belső harmóniádba fektetett energiával?

Az írás megjelent a Klikkout 2019/7. számában. 

Akár egy összegyűrt számla a pénztárcádban a legutóbbi ruhabolti szerzeményedről, egyetemi papírok igazolják, hogy semmiképp sem vagy üresfejű, kapásból fel tudsz sorolni 10 amerikai elnököt, hallottál már Peléről és nem mellesleg kellő empátiát mutatsz a kóbor állatok iránt.

Egy szó mint száz:

ha te írnál szócikket a vonzó nő jelentéséről, igazából egy önarcképet kellene felvázolnod, és még csak nem is illethetnének a túlzott szelfpromóció vádjával.

Csak hát, hiba van a gépezetben: a vonzóság nem írható le képletekkel. Nincs köze az arányokhoz, a külsőleg körbetapintható mázhoz, hiszen ő értékekből táplálkozik. Sajátosan viszonyul a szépség és esztétikum kategóriákhoz, és lényege olyan részletekben rejlik, amik látszólag észrevehetetlenül rakják ki a kirakós darabjait.

És hogy melyek azok az alapkövek, amik egy nőt vonzóvá tesznek a férfiak szemében? A tőlük begyűjtött válaszok alapján az alábbiak:

Szenvedély:

a férfihoz való viszonyulásodban csúcsosodjon ki, de imponáló, ha ott van az élet más területein is.


Kedvesség:

a tiszta és őszinte mosoly minden férfit levesz a lábáról. Ez a tulajdonság az elsők között szerepel, amivel leginkább vonzóvá teszed magad egy férfi szemében. Nem díjazzák az arroganciát, és hiába a 15 cm-es tűsarok, ha alpári stílusban osztod ki a pincért, amiért ő szénsavas vizet hozott a félig szénsavas helyett.


 

Ápoltság:

ne csak a külvilágnak szóljon, hanem a négy fal közt is tartsd fenn. Ne legyen túl nagy a kontraszt a „kinti” és az „otthoni” arcod közt. Egy férfi számára lehangoló, ha a külvilágnak szóló tip-top megjelenésed otthon egy agyonmosott bugyira és szétkenődött sminkre cseréled.


Öltözék:

gardróbodat igényes, nőies ruhadarabok töltsék meg. A kevesebb több elve itt is érvénybe lép, ugyanakkor szeretik, ha a ruhatárad változatos. Ha mindig új vagy és kicsit más, fenntartod a feléd irányuló izgalmat.


Használod az eszed:

egy vonzó nő okos, egyenrangú szellemi partnere társának. Meghallgat és jó érzékkel méri fel, mikor kell szavakkal és mikor kell csenddel válaszolni. Nem baj, ha nem értetek egyet és sok mindenben különbözik a véleményetek, ha ez a különböző nézőpontok kölcsönös elfogadásához vezet és konstruktívan egészítitek ki egymást.


Elégedettség:

ha elfogadod és szeretni tudod saját magad, a külvilág felé is egy elégedett nő képe rajzolódik ki. Az elégedettség harmóniát sugároz, amire a férfi radarjai is érzékenyen reagálnak. Hagyj fel saját magad kritizálásával, ne panaszkodj a külsődre, a főnöködre, a közértesre. Az állandó elégedetlenkedés megkeseredettséghez vezet, és ahelyett, hogy a társadat felemelnéd, magaddal húzod a boldogtalanságba. Ugye egyértelmű, hogy senki se vágyik ilyen ember társaságára?


Átengeded az irányítást:

ne cserélődjenek fel a szerepek, hagyd, hogy a férfi férfiként teljesedjen ki melletted, akinek te vagy a királynője.


Szex (majdnem kimaradt, pedig a legfontosabb dolgok közt szerepel a férfiak listáján):

Egy kapcsolat sokszor ezzel indul, aztán ezzel folytatódik, majd rájössz, ha ez működik, akkor minden más is könnyebben működik. Egy férfi számára nagyon fontos, hogy szexuális vonzalmát tűzben tartsd és fantáziájának ne szabj gátat. Woody Allent idézve: „Hogy mocskos dolog-e a szex? Igen, ha jól csinálják.”

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább