Szigi-szemmel: kis- és nagydolog a galaxison túl

Galaxis

– Hogyan lehet vécézni az űrben? Mike Fossum amerikai űrhajós árulta el, hogy az asztronauták hogyan végzik el kis- és nagydolgukat a világűrben. Előbbi esetben egy tömlőt és egy szivattyút kell használni, a kiürített vizeletet pedig utóbb ivóvízzé alakítják. A székelés egy kicsit macerásabb, ilyenkor egy zárható műanyag tasakba kell üríteni, a zacskót pedig egy konténerbe kell helyezni.

A zacsik méretezéséről nem szól a híradás.


Pszichológia 

– Szokott beszélni magában? Számos pozitív hatása lehet, ha kimondjuk a gondolatainkat. Lisa Ferentz pszichoterapeuta például ezt be is építette praxisába, mert szerinte sokat segíthet abban, hogy pozitív képet alakítsunk ki magunkról.

Más kérdés, mikor 30 éves házasság után valamelyik fél álmában beszél és mindenféle idegen neveket mormol… 🙂


Verda

– Pécsett a Bocskai utcában egy vélhetően tudatmódosító szerek hatása alatt álló férfi egy autóval szexelt.

Lelki szemeim előtt meg is jelent, hogy Dunaszerdahelyen valaki magáévá tesz egy Bentley-t, vagy egy Mercedes-t…


Karcsa

– Csallóköz községeiben él a kultúra. Két héttel ezelőtt Robert Fico tette tiszteletét Egyházkarcsán, minap pedig egy „nagyszabású” kulturális fesztivált rendeztek Királyfián, ahol Lagzi Lajcsi és Curtis is fellépet. Azt nem tudni óraátállítás-e volt, vagy „fűnyírás” a fesztiválon.


Faceapp 

– Berki Krisztián korábbi labdarúgó, médiaszemélyiség is elindul a főpolgármester-választáson – derült ki a közösségi oldalára kitett videóból.

Krisztián, ha befutó leszel, a herezacskók után az ingjeidet is ki kell vasalni ám!


Szex

– Korábban már többször is írtam róla, milyen meglepő ütemben bővülnek újabb funkciókkal a szexrobotok, főleg azok a nagyobb gyártók járnak élen, akik a mesterséges intelligencia lehetőségeit is kiaknázzák. Amennyiben a dolgok jól alakulnak, előjátékra is képesek lesznek az „érintettek”.

Jeges barátom kérdését tolmácsolnám a mérnök uraknak:

– Na de fröccsöt tud-e csinálni a teknológia?

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább