Emlékszel még a Jantár bútorüzletre? Rosszul emlékszel!

PR-cikk

A PR-cikk megjelent a Klikk Out 2019/08. számában.

Amikor otthonod meglévő vagy lehetséges fókuszpontjai jelennek meg előtted; amikor kiegyensúlyozottságra törekszel, hogy a lakótér minden négyzetcentiméterével úgy léphess kapcsolatba, hogy az oldja a hétköznapokban felgyülemlett feszültséget; amikor az érzékszerveidet szeretnéd a látvánnyal és érintéssel kényeztetni, akkor a dunaszerdahelyi Nyugat lakótelepen (Jantárová 4067) az egykori Jantár bútorüzlet helyén eddig ugyanilyen néven működő, mostantól mobilia interior studio névre átkeresztelt lakberendezési szaküzletet érdemes felkeresned. Ennek egyik vezetőjével, Koráb Krisztinával beszélgettünk.

Ha a Jantárba belépünk, máshova érkezhetünk most, mint évekkel ezelőtt. Elmondanád, hogy hova?

A Jantár név bizonyára minden dunaszerdahelyi és környékbeli előtt ismert, két évvel ezelőtt azonban átesett némi ráncfelvarráson. Akkor vettük át tulajdonképpen az üzlet üzemeltetését és alakítottuk át egy modern lakberendezési stúdióvá. Azt megelőzően bútorgyártással foglalkoztunk, azóta viszont más gyártókat, márkaneveket is képviselünk.

Amennyire tudom, ezek között is különleges helyet foglal el az egyikük…

Így van, a MobilaDalinról van szó, mely egy 23 éves múltra visszatekintő, családi vállalkozásként működő, de Európa-szerte bemutatótermekkel rendelkező, magas minőségű bútorokat gyártó cég, melyet Szlovákiában mi képviselünk.

Ha körbenézek, hagyományos, de mégis modern stílusú bútorokat látok. Ők azok?

Igen, a MobilaDalin kárpitozott kanapéi, székei, foteljei, ágyai a tradicionális elemeket a modern dizájnnal ötvözik, újítónak, formabontónak számítanak, de nem tolakodóan, hanem közben harmóniával kínálnak meg. Számomra ez szerelem volt első látásra. Mivel pedig közvetlenül a gyártóval állunk kapcsolatban, a nálunk is látható bútordarabok, tulajdonképpen a méretüket, anyagukat, színeiket illetően személyre szabhatóan rendelhetők meg. Úgy gondolom, hogy kortalan, igény szerint könnyedén kombinálható, mégis változatos stílust képviselnek, hasonlóképp a többi partnerünkhöz.

Felsorolhatnánk néhányat közülük?

Természetesen, köztük vannak például a Dalno konyhabútorai, a Black Red White vagy a Drevona bútorai, a Bradop kárpitozott darabjai, az Iktus sarokszettek, a Prokond, az ND, a Blanař vagy a Reseto ágyai, utóbbi, illetve a Matratex és a Dormeo matracai, vánkosai, valamint a Mebin masszív bútorai. Tulajdonképpen az egész lakás enteriőrje megtervezhető nálunk, hiszen annak minden szegletébe kínálhatunk valamilyen különleges dizájnnal, motívumokkal rendelkező darabot. Többet elmond viszont ennél a puszta felsorolásnál az, ha az érdeklődők ellátogatnak hozzánk, és saját maguk tapasztalják meg azt a kényelmet és élik át azt az összhatást, amit mindezek nyújtanak.

Mit veszíthet az ember, nemde?

Lakberendezési stúdióba járni picit olyan, mint könyvesboltba. Ennek a miliőnek is megvan a sajátos hangulata, otthonos és egyúttal inspiráló.

Aki fiatal és épp új otthonát tervezi, annak azért, aki pedig már tapasztalt, és csak néhány elemmel szeretne egy teljesen új összhatást vagy kényelmi fokozatot kölcsönözni otthonának, annak pedig azért. Mi zavarni nem fogunk, legfeljebb lendítünk az elképzeléseiken. Várunk mindenkit szeretettel!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább