Szigi-szemmel: több szex, kevesebb kielégülés

Úszósport 

– Kenderesi Tamás dél-koreai ügye rendeződni látszik, akit a kvangdzsui vizes világbajnokságon egy 18 éves nő szexuális zaklatással vádolt meg. Az úszó később közleményben tudatta, lehet, hogy tett meggondolatlan mozdulatot és hozzáért a lányhoz, de tagadta, hogy ennél komolyabb dolgot tett volna.

Tamás, baj lehet az ízléseddel, de ajánljuk, gyere Dunaszerdahelyre, itt még oda is tartják neked.


Nyár van

– Ringatózó gumimatrac a Balaton vizén, kempingezés és végtelen sorok a lángosos előtt. Régen ennyi is elég volt ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a nyaraláson. A légkondit nem ismertük, a street food helyett főtt kukoricát és palacsintát ettünk, a mobilok helyett pedig a tájat csodáltuk, vagy egy jó Rejtő Jenő-könyvet lapozgattunk a parton.

Milyen sivár lett volna a fészbuk a kirándulós képek nélkül!?


Menstruáció 

– Nemrég készítettek egy felmérést a menstruációról, amit 2700 nő töltött ki. Ebből kiderült, hogy a nőknek több mint fele tisztában van mindennel a menstruációs ciklus kapcsán, de még mindig akadnak tévhitek. Egy kiragadott kérdés: cca hányszor menstruálnak a nők életük folyamán, míg elérik a változókort? A kérdést 54%-ban (450 alkalom körülbelül) tudták helyesen megtippelni.

Olyan kérdés nem volt, hány férfi szenved a menstruáció előtti hisztériáktól.


Foci

– Óriási botrányba fulladt a Craiova–Honvéd Európa-liga mérkőzés, amelyen a játékvezetők és az UEFA-ellenőr sem volt a helyzet magaslatán. A román szurkolók trianonoztak, szidták és hanggránátokkal dobálták a magyarokat.

– Döglött magyar a jó magyar! – skandálták folyamatosan. Vajon mit csinálunk mi rosszul Európában, hogy Nagyszombatban fejbe akarnak bennünket verni, Craivában pedig megdögleszteni.

A mérkőzést a Honvéd 11-es párbajban elveszítette.


Szex

– Egy szexuális segédeszközöket gyártó cég folytatott alapos kutatást a 18 és 70 év közötti emberek szexuális viselkedéséről, amiben 2100 fő vett részt. A felmérés meglepő eredményt hozott, ugyanis kiderült, hogy a kétezres év után született korosztály nőtagjai kétszer annyit szexelnek, mint a náluk idősebb generációk, ugyanakkor fele annyiszor jutnak el az orgazmusig.

De vajon ez mennyiben érdekli a férfiállatot, hiszen kerek a popsi, mű a mell, szopós a száj?!


Illemtan 

– Azt gondolnánk, hogy keresztbe tett lábakkal ülni igencsak elegáns, pedig valójában az illemtan ezt több okból sem engedi meg. Az effajta ülésmód – szoknya viselése esetén – kivétel nélkül betekintést enged egészen a bugyiig, ráadásul még a legkarcsúbb vádlit is előnytelenül vastagnak mutatja. Ha illemtudó akarsz maradni, akkor a lábaidat párhuzamosan és szorosan tedd egymás mellé, bokáidat illeszd össze, majd nyugodtan döntsd el őket oldalra, ahogy neked kényelmes.


Dunaszerdahely 

– Minden szerdán „csordulásig” megtelik Dunaszerdahely egyik patinás étterme, a New York Coffee & Restaurant, ahol a vendégeket egy helyi zenekar is szórakoztatja.

Jeges barátom üzeni, ha nem lenne elég szék, el tudja intézni, hogy a kínai árusok adjanak kölcsön a Kukučínról.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább