Szemétilleték-befizetés: A dunaszerdahelyi lakosoknak augusztus vége a határidő

Forrás: Dunaszerdahelyi.sk / Dunstreda.sk

Augusztus végén lejár az a határidő, ameddig a dunaszerdahelyi természetes személyek, tehát a lakosok befizethetik a 2019-re kivetett szemétilleték utolsó részletét.

A Dunaszerdahelyi Városi Hivatal adó- és illetékügyi alosztálya ezúton hívja fel az adóköteles lakosok figyelmét a hamarosan lejáró határidőre.

Érdemes figyelmet szentelni ennek a dátumnak, mert aki mégsem tenne eleget augusztus végéig a szemétdíjbefizetési kötelezettségének, annak a hivatal a törvény értelmében az illetéken kívül késedelmi kamatot is kiróhat. Ennek nagysága napról-napra növekszik.

Ajánlatos tehát betartani az említett befizetési határidőt és  a 2019-re kivetett szemétdíjat augusztus végéig befizetni!

A jogi személyek, vagyis a vállalkozók esetében szeptember 30-án fog letelni a határidő a szemétilleték befizetésére. Aki szeretné elkerülni, hogy felszólítást kapjon, illetve késedelmi kamatot számoljanak fel neki, annak arra hívja fel a Városi Hivatal a figyelmét, hogy szeptember folyamán mielőbb rendezze a szemétilletéket.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább